Başkan Tekin'den pazaryeri açıklaması: Eksiklikler gideriliyor

Başkan Tekin'den pazaryeri açıklaması: Eksiklikler gideriliyor

Torbalı Belediye Başkanı Mithat Tekin, geçici olarak Muratbey Mahallesi'ne taşınan pazaryerinde incelemelerde bulunarak eksikliklerin giderilmesi konusunda talimat verdiklerini ifade etti.

MEDYA EGE - Torbalı'da yıllardır Tepeköy Mahallesi'ne kurulan semt pazarı, Torbalı'nın mega projesi olan meydan projesi nedeniyle geçici olarak Muratbey Mahallesi'ne taşınıyor. Pazaryerinin açılışı 17 Ağustos Perşembe günü gerçekleştirilecek.

f3klxdjxeaawjnt.jpg

Muratbey Mahallesi'nde, 23 bin metrekarelik alana taşınan pazar yeri sebze-meyve, giyim, şarküteri, kuruyemiş, yumurta ve köylü pazarına aynı alanda hizmet verilmesini sağlayacak.

Geçici olarak kurulan pazaryerinde incelemelerde bulunan Torbalı Belediye Başkanı Mithat Tekin; "Bu hafta açılacak olan Muratbey Mahallesi’nde bulunan pazaryerinde incelemelerde bulunarak eksikliklerin giderilmesi konusunda ilgili bürokratlarımıza gerekli talimatları verdik. Pazaryerimiz alt yapısı, güvenlik kamera sistemleri, tuvaletleri ve diğer mahallelerden servisleri ile bu hafta halkımızın hizmetinde olacak" dedi.

f3klxdkxcai9-u3.jpg

f3kgmkgxkaat04z.jpg

Etiketler :
HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.