Başkan Tekin'den SMA savaşçısı Azra için müjdeli haber!

Başkan Tekin'den SMA savaşçısı Azra için müjdeli haber!

Torbalı Belediye Başkanı Mithat Tekin, Torbalı'da yaşayan Hakan ve Duygu Güngör çiftinin SMA hastası kızları Azra'nın gen tedavisi için yurt dışına çıkacağını duyurdu.

MEDYA EGE - Torbalı Belediyesi'nin, SMA hastası Azra'nın tedavisi için en başından şimdiye kadar sürdürdüğü seferberlik kampanyaları sonucunda, gerekli olan gen tedavisi için süreç başladı.

Torbalı'da yaşayan Hakan ve Duygu Güngör çiftinin kızları Azra'ya geçen yıl SMA Tip-2 teşhisi konulmuştu. Güngör ailesi, tedavi için gereken ilaca ulaşabilmek üzere gerekli olan 1 milyon 817 bin doları toplayabilmek amacıyla valilik izniyle kampanya yürüttü. Aile, bu süreçte desteğini kendilerinden esirgemeyen Torbalı Belediye Başkanı Mithat Tekin'i makamında ziyaret etti.

Başkan Tekin, sosyal medya hesabından konuya ilişkin yaptığı açıklamada, hayırsever insanların yardımlarıyla, SMA hastası Azra'nın gerekli gen tedavisi için yurt dışına çıkacağını duyurdu.

Tekin yaptığı paylaşımda şu ifadelere yer verdi:

"Pazar günü gen tedavisi için yurt dışına çıkacak olan SMA savaşçısı Azra Kızımız ve ailesi bizleri makamımızda ziyaret etti. Başından sonuna kadar her zaman yanlarında olduğumuz Azra kızımız hayırsever insanlarımızın yardımlarıyla çok kısa zamanda sağlığına kavuşup inşallah aramıza dönecek. Bu şehirdeki parklar, oyuncaklar ve tüm güzellikler seni bekliyor Azra… İyileş ve çabucak gel."

f8pjmuza4aagjpl.jpg

Etiketler :
HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.