Başkan Tosun, Denizli ve Uşak’ta ziyaretlerde bulundu!

Başkan Tosun, Denizli ve Uşak’ta ziyaretlerde bulundu!

Kula Belediye Başkanı Hüseyin Tosun, Kula’ya kazandırılması planlanan Kula Cirit Sahası ve Binicilik Tesisleri için Denizli ve Uşak İllerine inceleme ziyaretinde bulundu.

Kula Belediye Başkanı Hüseyin Tosun, Gençlik ve Spor Bakanlığı himayelerinde Kula’ya kazandırılması planlanan Cirit Sahası ve Binicilik Tesisleri için Denizli ve Uşak İllerine inceleme ziyareti gerçekleştirdi. Başkan Tosun, İlçe Spor Müdürü Sait Bozer ve Kula Yabaayak Efe Atlı Spor Kulübü Başkanı Mehmet Kavas ile birlikte ilk olarak Denizli’de bulunan Spor Toto Cirit Sahası’nda incelemelerde bulundu. Denizli’de gerçekleşen inceleme gezisinde tesisler hakkında yetkililerden bilgi alan Başkan Tosun ve beraberindekiler daha sonra Uşak İline hareket etti. Uşak’ta Gençlik ve Spor İl Müdürü Tahir Emre Can’ı makamında ziyaret eden Başkan Tosun, spor faaliyetleri ve spor tesisleri hakkında görüş alışverişinde bulundu. Uşak Belediyesi Atlı Spor Tesisleri’ni de ziyaret eden Başkan Tosun ve beraberindeki heyet tesisin sosyal hizmet anlayışı ve teknik işleyişi hakkında bilgi aldı.

0-394.jpg

“Kula, Atlı Ciritte Ulusal Müsabakalara Ev Sahibi Olacak”

Ata Sporu Atlı Cirit’in Kula ve bölgesinde ayrı bir önem taşıdığını vurgulayan Kula Belediye Başkanı Hüseyin Tosun, "Gençlik ve Spor Bakanlığımız nezdinde yaptığımız girişimler sonucu ilçemiz Kula’ya atlı cirit sahası ve binicilik tesisleri projesi için çalışmalarımız sürüyor. Yer tespitimiz tamamlandı, projelendirme ve model çalışmaları devam ediyor. Bizde bölgemizdeki mevcut Denizli ve Uşak İllerinde bulunan cirit sahalarını bu sebepten incelemek istedik. Kula’ya yapılması planlanan Cirit Sahası ile yerel ve ulusal bazdaki atlı cirit müsabakalarına ev sahipliği yapmak istiyoruz. En kısa sürede hayata geçirmeyi hedeflediğimiz Cirit Sahası’nın ilçemize hayırlı olmasını diliyorum. Bu vesileyle çalışmalarımızda bize her zaman öncü ve destek olan kıymetli hemşehrimiz Gençlik ve Spor Bakanı Dr. Mehmet Muharrem Kasapoğlu’na teşekkür ediyorum" dedi.

0-(1)-158.jpg

Uşak İl Sağlık Müdürü Kavas’a Ziyaret

Kula Belediye Başkanı Hüseyin Tosun, Uşak’ta bulunduğu incelemelerin ardından aslen Kulalı olan Uşak İl Sağlık Müdürü Sedat Kavas’ı ziyaret etti.  Kula İlçe Spor Müdürü Sait Bozer ve Yabaayak Efe Atlı Spor Kulübü Başkanı Mehmet Kavas’ın da bulunduğu ziyaret esnasında, koronavirüs salgınıyla mücadele gerçekleştirilen önlem ve çalışmalar hakkında sohbet gerçekleştirildi. Başkan Tosun, misafirperverliğinden ötürü Kavas’a teşekkür ederek, kendisine ve tüm sağlık çalışanlarına  teşekkür ederek çalışmalarında başarılar diledi.

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.