Başkan Tosun, Hizmet için Şoför Koltuğuna Geçti

Başkan Tosun, Hizmet için Şoför Koltuğuna Geçti

Manisa Büyükşehir Belediyesi ile Kula Belediyesi’nin ilçede başlattığı dev ulaşım hamlesi kapsamında 2 adet Karsan Atak ve 1 Adet Karsan Jest araca ek olarak bir adet daha Karsan JEST araç Kula’ya gönderilerek seferlerine başladı.

Kula Belediye Başkanı Hüseyin Tosun, yeni aracın şoför koltuğuna geçerek hat üzerindeki mahalleleri ziyaret etti.


Manisa Büyükşehir Belediyesi ve Kula Belediyesi işbirliğinde modern asfalt yollardan, toplu taşıma araçlarına kadar ulaşımdaki hizmetler artarak devam ediyor. Kulalı vatandaşların ulaşım imkanlarını rahatlatmak ve kaliteli hizmet almasını sağlamak amacıyla daha önceden yollara düşen 2 Karsan Atak ve 1 Karsan Jest’in yanında son olarak 1 adet yeni Karsan Jest araçta, ilk seferini yaptı. Kula’dan her gün sabah 07.15 ve 16.00 saatlerinde hareket edecek olan Karsan Jest araç, sırasıyla Tatlıçeşme, Narıncalı Süleyman, Eroğlu, Esentepe, Aktaş, Arifağa, Özdemirler, Karakuyu ve Evciler güzergahında vatandaşlara ulaşım rahatlığı sağlayacak. Yeni hizmete giren aracın ilk seferine katılan Başkan Tosun, şoför koltuğuna oturarak güzergah üzerindeki mahalleleri de tek tek ziyaret edip, vatandaşlar ile bir araya geldi.

Başkan Tosun: "Hizmetlerimiz Artarak Devam Edecek"
Kula’nın 5 mahallesine ulaşım hizmeti sunacak olan Karsan Jest aracı kendisi kullanarak vatandaşlara müjde götüren Kula Belediye Başkanı Hüseyin Tosun, “Manisa Büyükşehir Belediyemizin, ilçemize gönderdiği minibüsle ilk seferimizi gerçekleştirmenin mutluluğunu yaşıyoruz. Güzergah üzerinde bulunan Tatlıçeşme, Narıncalı Süleyman, Eroğlu, Aktaş, Evciler Mahallelerindeki vatandaşlarımız ile bir araya gelerek istek, öneri ve şikayetlerini dinledik. Toplu taşıma noktasında vatandaşlarımızdan olumlu geri bildirimler aldık. İnşallah 2017 yılında, Kula’mızın toplu ulaşım hizmeti olmayan mahallerine de yeni araçlar gelerek hizmet götüreceğiz. Bu gün ilk seferini gerçekleştirdiğimiz Karsan jest minibüsümüzün hayırlı uğurlu olmasını temenni ediyor, Manisa Büyükşehir Belediye Başkanımız Sayın Cengiz Ergün başta olmak üzere emeği geçen herkese teşekkür ediyorum” diye konuştu.

Vatandaş Hizmetlerden Memnun
İlk seferinde Kula Belediye Başkanı Hüseyin Tosun’un kullandığı Karsan Jest araç, ulaşım sorununu giderecek olduğu mahallelerde vatandaşlar tarafından yoğun ilgiyle karşılandı.

Tatlıçeşme Mahallesi Muhtarı İsmail Gökdemir; “Büyükşehir ve Kula Belediyemizin hizmetlerinden çok memnunuz. Mahallemize dair herhangi bir sorunumuzda yanımızda oluyorlar. Cengiz Başkanımız olsun Hüseyin Başkanımız olsun bizimle ilgileniyor. Bize ne mutlu ki bugün mahallemize otobüs getirdiler, Allah razı olsun. Başta Büyükşehir Belediye Başkanımız Cengiz Ergün olmak üzere Hüseyin Başkanımıza ve emeği geçenlere teşekkür ederiz’’ diye konuştu.

Eroğlu Mahallesi Muhtarı Adem Baştürk, şunları söyledi: “Öncelikle Büyükşehir Belediye Başkanımız ve Kula Belediye Başkanımız Hüseyin Tosun'a hizmetlerinde dolayı çok teşekkür ediyoruz. Özellikle yaşlı vatandaşlar için bu otobüslerin mahallemize gelmesi çok iyi oldu. Yine altyapı ve üstyapı çalışmaları oluyor, bizlere desteklemeler devam ediyor. Emeği geçenlere ayrı ayrı teşekkür ederim’’

Etiketler :
HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.