Başkan Tosun; “ Kula’ya Umut Olduk”

Başkan Tosun; “ Kula’ya Umut Olduk”

 Kula Belediyesi ve Akar Tekstil işbirliğiyle “Kula’da işsizliği önleme, 1750 Kişiye İstihdam Projesi” kapsamında Kula’ya inşa edilen Tekstil Fabrikası inşaatı sona erdi.

25 Milyon Liralık yatırımla inşası tamamlanan yeni fabrika tesislerine, taşınma işlemleri tamamlandı. Şuan 552 Kulalı vatandaşın çalıştığı yeni tekstil fabrikasında, firmanın İzmir üretim tesislerinde çalışan Kulalı işçilerin gelmesi ve yeni personel alımlarıyla 1.750 kişinin istihdam edilmesi hedefleniyor. Yeni tekstil fabrikasında süren çevre düzenlemesi çalışmalarını incelemek için fabrikayı ziyaret eden Kula Belediye Başkanı Hüseyin Tosun, her şehrin kendi halkının refahı için istihdam sağlamasının en önemli faktör olduğunu söyledi.

Kula’nın “1750 Kişiye İstihdam” Projesi ile uzun yıllardır göç veren bir ilçe konumundan çıktığını işaret eden Başkan Hüseyin Tosun, şunları ifade etti: " Ülkemizin hatta dünyanın temel sorunlarından biri olan işsizlik noktasında özel bir tekstil firması ile yürüttüğümüz “1750 Kulalıya İstihdam Projesi” kapsamında hayata geçirdiğimiz Tekstil Fabrikası’nın, Kulamız için umut olduğunu düşünüyorum. Her daim Kula için hayalini kurduğumuz binlerce kişiye iş kapısı olacak fabrikada Kulalı hemşehrilerimiz çalışmaya başladı. Firma ile yaptığımız prtokol gereği burada çalışan sayısı ilerleyen zamanlarda 1750 kişiye çıkacak. Şuan fabrikanın çevre düzenlemesi çalışmalarını sürdürüyoruz. Kulamıza, hayırlı uğurlu olsun" dedi.

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.