Başkan Tosun, Şampiyonlarla Kahvaltıda Buluştu

Başkan Tosun, Şampiyonlarla Kahvaltıda Buluştu

Kula Belediye Başkanı Hüseyin Tosun, Manisa 1. Amatör Ligi D Grubu’nda sezon bitimine iki hafta kala şampiyonluğu ilan eden Kula Belediyesporlu futbolcularla kahvaltıda buluştu.

Manisa 1. Amatör Ligi D Grubu’nda Kula’yı başarılı bir şekilde temsil ederek şampiyonluğa ulaşan Kula Belediyespor futbol takımı, sezonun son haftasında Yeşilyurt Belediyespor ile karşılaştı. Kula Belediye Başkanı Hüseyin Tosun, Kula Belediyesporlu futbolculara Yeşilyurt Belediyespor maçı öncesi kahvaltı verdi.

Kula Kent Ormanında düzenlenen sabah kahvaltısına Kula Belediyespor Kulüp Başkanı Birol Hancı, Kula Dokumacılar ve Tuhafiyeciler Odası Başkanı Fehmi Yıldırım, Kula Çiftçi Malları Koruma Başkanı İzzet Ersöz, Kula Belediyespor yönetimi, teknik heyet ve futbolcular katıldı. Kulüp Başkanı Birol Hancı, sezon boyunca verdiği desteklerinden dolayı Başkan Tosun’a teşekkür etti.

Başkan Tosun, “Elimizden gelen gayreti gösteriyoruz’’

Kula Belediyespor’un şampiyonluğundan dolayı büyük mutluluk duyduğunu belirten Kula Belediye Başkanı Hüseyin Tosun, “Kula Belediyesporumuz sezonu şampiyon olarak tamamlayarak bizleri gururlandırdı. Aynı grupta yer alan diğer temsilcimiz Kula Ülküsporumuz da başarılı bir sezon geçirdi. İnşallah önümüzdeki sezon onları da şampiyon olarak bir üst ligde göreceğiz. Şampiyonluktan veya galibiyetlerden daha çok birlik beraberlik içerisinde sporun getirdiği disiplin ve ahlaktan gerek bireysel gerekse toplumsal olarak faydalanabilmektir. Bizler de bu doğrulta sportif ve kültürel birçok alanda elimizden gelen gayreti gösteriyoruz. Kula Belediyespor’un yöneticilerini, teknik heyetini ve sporcularını tebrik ediyor başarılarının devam etmesini diliyorum’’ diye konuştu.

Etiketler :
HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.