Başkan Tosun, Vatandaşın Derdini Doğrudan Dinliyor

Başkan Tosun, Vatandaşın Derdini Doğrudan Dinliyor

Kula Belediye Başkanı Hüseyin Tosun, altyapısı yenilenerek asfalt programına alınan Bey Mahallesi 18. Sokağa giderek vatandaşlardan gelen talepleri yerinde cevapladı.

MASKİ Genel Müdürlüğü ve Kula Belediyesi işbirliğinde yıllardır içme suyu şebekesi sorunu yaşanan Bey Mahallesi 15. ve 18. Sokak’ta geçtiğimiz Mart ayında yapılan çalışmalarla altyapı yenilenmişti. Altyapısı yenilenerek üstyapı programına alınan Bey Mahallesi 18. Sokak’ta oturan vatandaşların üstyapı talebine kayıtsız kalmayan Kula Belediye Başkanı Hüseyin Tosun, mahalleye giderek vatandaşların sorularını yanıtladı. Başkan Tosun, üstyapı çalışması henüz başlamadığı için tozdan duydukları rahatsızlığı dile getiren Bey Mahallesi 18. Sokak sakinlerine, Belediye hizmetlerinin belirli bir plan ve program dahilinde yapıldığını belirtti.  Zahmet çekmeden istenilen iyi ve güzel sonuçlara ulaşılamayacağının altını çizen Başkan Tosun, “Sizlerin üzerinde oturduğu Bey Mahallesi 18. Sokağın, yıllardır yenilenmemiş bir içme suyu hattı vardı. Vatandaşlarımız zamanında kendi çabalarıyla bir şekilde içme suyu ihtiyacına çözüm üretmiş. Kula’nın göbeğinde önceki dönemlerde döşenmeyen, sokağın içme suyu hattını yenileyerek sizlere daha sağlıklı içme suyu sağladık.” dedi. 
 

Başkan Tosun, “Bakarız, Hallederiz İmaları ile Hizmet Yapmıyoruz”
Kula’nın birçok noktasında, üç yıl gibi kısa bir sürede geleceğe yönelik yatırım ve hizmetler gerçekleştirdiklerinin altını çizen Kula Belediye Başkanı Hüseyin Tosun, “ Vatandaşlarımız, taleplerini sorunlarını aracı olmadan doğrudan bizlere iletiyor. Yapılması gerekeni yapıyoruz, eğer yapamayacağımız bir şey ise boş vaatler vermiyoruz. Vatandaşımız, asfalt isteyecektir, yeşil alan isteyecektir, bizde bu hizmetleri yapmak için göreve geldik. Fakat her şeyi bir anda gerçekleştirmek mümkün değil, öncelik sırasına göre bir program dahilinde hizmet vereceğiz. Hiçbir zaman umut taciri olmadık. Evet ya da hayır demeyi biliyoruz. Bakarız, hallederiz imaları insanları oyalamak bizim işimiz değil” diye konuştu.

Etiketler :
HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.