Başkan Tosun, Vatandaşlarla Cuma’da Buluştu

Başkan Tosun, Vatandaşlarla Cuma’da Buluştu

Kula Belediye Başkanı Hüseyin Tosun, Cuma namazını Hacıtufan Mahallesi sakinleri ile birlikte eda etti. Başkan Tosun, vatandaşlarla sohbet ederek istek ve şikâyetlerini dinledi.

Kula Belediye Başkanı Hüseyin Tosun, geleneksel hale getirdiği Cuma günü ziyaretlerini sürdürüyor. Hacıtufan Mahallesi’ndeki vatandaşlarla Cuma Namazında bir araya gelen Başkan Tosun’a, Kula Belediye Meclis Üyesi İlyas Macun, Murat Yanbolu, Manisa Büyükşehir Belediyesi Koordinasyon İşleri Müdür Vekili Adem Zobudoğuş ve Manisa Büyükşehir Belediyesi Koordinasyon İşleri Müdür Yardımcısı Cihan Biçer eşlik etti. Cuma Namazı sonrasında cami cemaati ile hasbihal eden Başkan Tosun ve beraberindekiler, Hacıtufan Mahalle Muhtarı Yahya Dokuzlu’nun daveti üzerinde mahallelilerin sofrasında aynı lokmayı paylaştı. Hacıtufan Mahallesi’nde yapımı süren kanalizasyon hattı ve dere ıslahı çalışmaları hakkında bilgi alan Başkan Tosun, vatandaşların taleplerini dinledi. Hacıtufan Mahallesi’nde geçtiğimiz günlerde hayatını kaybeden Evren Aytan’ın ailesine taziye ziyaretinde de bulunan Başkan Tosun, kederli aileye başsağlığı diledi.

Kula Belediye Başkanı Hüseyin Tosun, Kula’nın tüm mahallelerine eşit hizmet götürdüklerini bu doğrultuda Hacıtufan Mahallesi’nde de çalışmaların sürdüğünü belirterek, “Hacıtufan Mahallesi’nde daha önce içme suyu şebeke hattını yenilemiştik. Şimdi ise kanalizasyon ve dere ıslahı çalışmalarıyla altyapı sorununu kökten çözüme kavuşturuyoruz. Mahalle içerisinden gecen derenin yağışlı havalarda sel baskınlarına neden olmaması için kısa sürede Manisa Büyükşehir Belediyesi ekiplerince ortaklaşa yapacağımız çalışmalarla dere ıslahını gerçekleştireceğiz. Rabbimden hayırlara vesile olmasını temenni ediyorum” dedi.

Etiketler :
HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.