Başkan Tosun’a PTT’den Özel Pul Sürprizi

Başkan Tosun’a PTT’den Özel Pul Sürprizi

Kula Belediye Başkanı Hüseyin Tosun’u ziyaret eden PTT Manisa Başmüdürlüğü İşletme Hizmetleri Müdür Vekili Burhan Yılmaz Başkan Tosun’a, özel hazırlanan kişisel pul koleksiyonu hediye etti.

PTT Genel Müdürlüğü'nün, mektup ve pullara ilgiyi artırmak, Türk pulculuğuna yeni bir boyut getirmek, pulculuğu sevdirmek ve yaygınlaştırmak amacıyla başlattığı kişisel pul uygulaması kapsamında PTT Manisa Başmüdürlüğü İşletme Hizmetleri Müdür Vekili Burhan Yılmaz, Kula Belediye Başkanı Hüseyin Tosun için sürpriz bir hediye hazırladı. PTT Manisa İşletme Hizmetleri Müdür Vekili Burhan Yılmaz, Kula PTT Müdür Vekili Aziz Yılmaz ile birlikte    Başkan Tosun’u makamında ziyaret ederek kendisine özel kişisel pul koleksiyonu hediye etti. İşletme Hizmetleri Müdür Vekili Yılmaz, PTT'nin Başkan Tosun’a özel hazırladığı kişisel pulları takdim etmekten memnuniyet duyduğunu belirterek Başkan Tosun’un PTT'ye ve kişisel pul uygulamasına vereceği desteklerden dolayı da teşekkür etti. 

Kula Belediye Başkanı Hüseyin Tosun, PTT’nin ülke adına önemli hizmetler yürüttüğünün altını çizerek, " Şahsıma özel hazırlanan kişisel pul koleksiyonu benim için anlamlı bir hediye oldu. Ülkemizin doğal ve turistik açıdan önem arz eden şehirleri ve değerlerini pullar üzerinde görmek her zaman beni mutlu etmiştir. Değerlerimizin tanıtımına ve yaşatılmasına vesile olan bu pullarda, Türkiye’nin ilk ve tek UNESCO Sertifikalı Jeoparkı olan Kula’nın da yer almasını çok isterim " diye konuştu.

Başkan Tosun, ziyaretin sonunda PTT Manisa İşletme Hizmetleri Müdür Vekili Burhan Yılmaz’a maket Kula Evi hediye ederek çalışmalarında başarılar diledi.

Etiketler :
HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.