Başkan Tosun’dan Encekler’e Cuma Ziyareti

Başkan Tosun’dan Encekler’e Cuma Ziyareti

Kula Belediye Başkanı Hüseyin Tosun, Cuma ziyareti için gittiği Encekler Mahallesi’nde vatandaşlarla buluştu.

Kula Belediye Başkanı Hüseyin Tosun, Cuma ziyareti için gittiği Encekler Mahallesi’nde vatandaşlarla buluştu. Encekler Mahallesi’nde devam eden üstyapı çalışmalarını da inceleyen Başkan Tosun, çalışmaların mahallelilere hayırlı olmasını diledi.

Kula Belediye Başkanı Hüseyin Tosun, geleneksel hale getirdiği Cuma günü ziyaretlerinde Encekler Mahallesi’ndeki vatandaşlarla bir araya geldi. Encekler Mahalle Camii’nde kılınan Cuma namazında; Kula Belediye Başkanı Hüseyin Tosun, Manisa Büyükşehir Belediyesi Koordinasyon İşleri Müdür Vekili Adem Zobudoğuş, Büyükşehir Belediyesi Koordinasyon İşleri Müdür Yardımcısı Cihan Biçer, Encekler Mahalle Muhtarı Zeynel Helva ve vatandaşlar birlikte saf tuttu. Cuma namazının ardından mahallelilerle buluşan, Başkan Tosun ve beraberindekiler vatandaşlarla sohbet ederek yapılan hizmetler hakkında istişarede bulundu. Önce altyapısı yenilenen ardından kilit parke taş döşemesiyle dönüşümü yaşayan Encekler’e düğün salonunun da yakında hizmete gireceğinin müjdesini veren Başkan tosun, yıllardır hizmetten mahrum kalmış kırsaldaki vatandaşların hizmetlerin en iyisini hakkettiğini söyledi.

Başkan Tosun, “Yıllardır Beklediğiniz Hizmetleri, 3 Senede Yapmak Bize Nasip Oldu”

Kula Belediye Başkanı Hüseyin Tosun, mahallelere yapılan proje ve çalışmaların öncelik sırasıyla yapıldığını belirterek, “ Bütün Kula’da Encekler’e yaptığımız çalışmalara benzer birçok hizmet yapıyoruz. Bu hizmetleri icra ederken tüyü bitmemiş yetimin hakkını gözeterek öncelikle yapılması gereken işleri tespit edip belirli bir plan dahilinde faaliyetlerimizi yerine getiriyoruz. Yıllardır ucuz laflarla oyalanıp, hizmetten mahrum kalmış hemşerilerimiz bu hizmetlerin yapıldığını görünce heyecanlanıyor, sabırsızlanıyor. Bizlere hizmet ne zaman gelecek diye tatlı sitemlerde bulunuyorlar. Kula Belediyesi, 60 mahalleye hizmet veriyor, her şeyi bir anda çözüme kavuşturmak mümkün değil. Özellikle kırsal mahallelerimize tarla yolları,  asfalt, kilit parke hizmeti, sondaj, içme suyu, kanalizasyon gibi birçok hizmeti götürüyoruz. Ve bu hizmetleri yaparken Belediyemizin bütçesi artmadı, personel sayısı artmadı, önceki yönetimler aynı imkanlara sahipken bu hizmetleri niye yapamadı bunun sorgulanması lazım. Burada yaşayacak olan sizlersiniz, bu hizmetlerin kıymetini bilelim ve hep birlikte koruyalım.  Sizlerin konforu için şart olan şehircilik anlayışı Encekler mahallemizde hayırlı olsun” dedi.

Etiketler :
HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.