Başkan Tosun’dan Hasta ve Taziye Ziyareti

Başkan Tosun’dan Hasta ve Taziye Ziyareti

Kula Belediye Başkanı Hüseyin Tosun, taziye evlerini ve hasta vatandaşları ziyaret ederek vatandaşların acısını paylaştı.

Kula Belediye Başkanı Hüseyin Tosun, taziye evlerini ve hasta vatandaşları ziyaret ederek vatandaşların acısını paylaştı. Hemşerilerinin zor günlerinde yanlarında olmaya özen gösterdiklerini ifade eden Başkan Tosun, “Kula’da, vatandaşlarımızla büyük bir aileyiz. Sadece mutlu anlarımızda değil her zaman birbirimizin yanında olmalıyız” dedi.

Kula Belediye Başkanı Hüseyin Tosun, çeşitli vesilelerle vatandaşlarla bir araya gelmeye devam ediyor. Başkan Tosun, Kula Belediyesi Meclis Üyeleri İlyas Macun ve Mehmet Kavas ile birlikte geçtiğimiz günlerde vefat eden merhum Bülent Atasoy ve Şadi Gökçe’nin ailelerinin yanı sıra rahatsızlanan Ahmet Sakarya’yı ziyaret etti.

Vatandaşların sevinçli ve hüzünlü günlerinde yanında olmaya devam eden Kula Belediye Başkanı Hüseyin Tosun, “Öncelikle yakınlarını kaybeden ailelerimize sabr-ı cemil niyaz ediyorum. Vaktimiz geldiğinde her birimiz bu dünyadan göçüp gideceğiz. Acılar paylaştıkça azalır, sevinçler ise paylaştıkça çoğalır. Biz de vatandaşımızın iyi ve kötü gününde yanlarında olmaya çalışıyoruz. Onların dertleriyle dertlenip, sevinçlerine ortak oluyoruz. Çünkü biz Kula’yı büyük bir aile olarak görüyoruz” dedi.

Belediye Başkanı Hüseyin Tosun, başsağlığı ziyaretlerinin ardından kısa bir süre önce rahatsızlanan Kula’nın tanınan simalarından Ahmet Sakarya’yı da evinde ziyaret edip, durumu hakkında bilgi aldı. Hasta yakınları ile bir süre sohbet eden Başkan Tosun, Ahmet Sakarya’yı çok iyi gördüğünü ifade ederek, "Allah hastalarımıza en kısa zamanda şifa vererek sevdikleriyle birlikte olmalarını nasip etsin. Hastalarımız sevdiği insanların ziyaretlerine gelmelerini beklerler. Biz de onları yalnız bırakmayarak, moral verelim istedik. Bütün hastalarımıza Allah'tan acil şifalar diliyorum" diyerek geçmiş olsun dileğinde bulundu.

Etiketler :
HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.