Başkan Tosun'dan Şehitlioğlu Mahallesine müjde

Başkan Tosun'dan Şehitlioğlu Mahallesine müjde

Kula Belediyesi mahallelerin ulaşım sorunlarını teker teker çözüme kavuşturmaya devam ediyor. Şehitlioğlu ile Güvercinlik Mahallesi’ni bir birine bağlayacak olan 6 kilometrelik tali yolun açılması için gerekli çalışmalar başlatıldı.

Kula Belediyesi vatandaşlardan gelen talepleri teker teker çözüm buluyor. Şehitlioğlu Mahallesi ve Güvercinlik Mahallesi sakinlerinin, Kula Belediye Başkanı Hüseyin Tosun’a müracaat ederek iki mahalleyi birbirine kavuşturacak yolun açılmasını istemesiyle başlayan çalışmalar mahalleyi sevindirdi. Uzun yıllardır iki mahalleyi birleştirecek 6 kilometrelik tali yol bir türlü açılamıyordu. Vatandaşların müracaatlarına karşı beklediklerini alamayan Şehitlioğlu ve Güvercinlik sakinleri çareyi Başkan Tosun’a iletmekte buldu. Manisa Büyükşehir Belediyesi ve Kula Belediyesi’nin işbirliği ile dozerlerin çalışmaya başladığı yol açılmak için gün sayıyor.


Muhtar Erçin, “İki Başkanımdan da Allah Razı Olsun”
 

Şehitlioğlu ve Güvercinlik Mahallerini birbirine bağlayan yolun açılmasının önemi mahalleli için Avrupa’ya açılan kapı gibi olacağını belirten Şehitlioğlu Muhtarı Nurullah Erçin, “Şehitlioğlu ve Güvercinlik arasını bağlayan bu yol yıllardır açılamıyordu. Bu gün başlayan bu çalışmalarda bize bu hizmeti verdikleri için Büyükşehir Belediye Başkanımız Cengiz Ergün’e ve Kula Belediye Başkanımız Hüseyin Tosun’a teşekkür ederim. Bu yolun açılması ile bu iki köy ıstıraptan kurtulacak. Yani bu yol bir nevi Şehitlioğlu’nun Avrupa’ya açılan kapısı gibi bir şey. Her iki başkanımdan da Allah razı olsun” ifadelerini kullandı.
 
Başkan Tosun, “İki Kardeş Mahalle Birbirine Kavuşacak”
 

Kula Belediye Başkanı Hüseyin Tosun, yıllardır açılamayan Şehitlioğlu ve Güvercinlik Mahalleleri arasındaki yolun açılmasının kendisine nasip olduğundan dolayı mutlu olduğunu belirterek, “Göreve geldiğim ilk günden bu yana uzak yakın demen her mahallemize eşit mesafede hizmet götürüyoruz. Serhat mahallelerimizden olan Şehitlioğlu ve Güvercin Mahallesi’ni bağlayacak 6 kilometrelik yol yıllardan bu yana açılamıyordu. Büyükşehir Belediyemiz ile birlikte bu yolun açılması için gerekli iş makinaları, çalışmalarına başladı. İnşallah kısa sürede bu yol nihayete ererek iki kardeş mahalle birbirine kavuşacak” dedi.

Etiketler :
HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.