Başkan Tosun’dan Sevgi Dolu Sürpriz

Başkan Tosun’dan Sevgi Dolu Sürpriz

Kula Belediye Başkanı Hüseyin Tosun, 14 Şubat Sevgililer günü dolayısıyla Kula’da yaşayan 55 yıllık evli çifti ziyaret ederek, nikah defterlerinin yer aldığı tablo hediye etti.

Hayatlarını 14 Şubat’ta birleştirmek isteyen bir çiftin nikahını da kıyan Başkan Tosun, sevginin sadece bir gün değil ömür boyu gönüllerde yaşanması gerektiğini belirtti.
Kula Belediye Başkanı Hüseyin Tosun,  sosyal sorumluluk projeleriyle vatandaşların yüzünü güldürmeye devam ediyor. Başkan Tosun, 14 Şubat Sevgililer Günü münasebetiyle Kula Belediye Meclis Üyesi Selim Urlu ile birlikte, 1962 yılında hayatlarını birleştiren Mehmet ve Şükriye Baylan çiftini ziyaret etti. Gerçekleştirilen anlamı ziyarette Başkan Tosun, 55 yıldır mutlu bir evlilik sürdüren Mehmet ve Şükriye Baylan çiftine nikah defterlerinin yer aldığı tablo hediye etti. Mutlu ve uzun evliliğin sırrının karşılıklı saygı, sevgi ve güven ile olduğunu belirten Mehmet ve Şükriye Baylan çifti ise Kula Belediye Başkanı Hüseyin Tosun’a ziyaretlerinden ötürü teşekkür etti. Başkan Tosun, daha sonra evlenmek için 14 Şubat tarihini seçen Ramazan Gümüş ve Meliha Eldem çiftinin nikahını kıyarak mutluluklar diledi. 

Başkan Tosun, “Kula, Bizim Sevdamızdır’’
Toplumu oluşturan en önemli unsurun evlilik müessesi olduğunu ifade eden Başkan Tosun, " Yarım asırdır aynı yuvayı paylaşan, Mehmet ve Şükriye Baylan çiftine 55 yıl önce birlikteliklerini mühürledikleri evlenme belgesini hediye ettik. Büyüklerimizden saadet dersi çıkartacağımız bu evliliğin, gençlerimize örnek olmasını temenni ediyorum. Mehmet Amcamız ve Şükriye Teyzemize beraber uzun ömürler diliyorum. İnsanlar her şeye sahip olabilir, ancak yaşamlarında sevgiye yer yoksa mutlu olmasına da imkan yoktur. Bizim de sevgimiz, sevdiğimiz, onun için emek harcadığımız, yaşadığımız şehir Kula ve beraber yaşadığımız insanlardır. Kula bizim sevdamızdır. İnşallah Kula´mız sevgiyle, birliktelikle, barışla gelişecek, büyüyecek çok daha iyi konumlara gelecek. " diye konuştu. 

Etiketler :
HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.