Başkan Tosun’dan Yarıyıl Tatili Mesajı

Başkan Tosun’dan Yarıyıl Tatili Mesajı

Kula Belediye Başkanı Hüseyin Tosun, ilk ve orta dereceli okullarda başlayacak yarıyıl tatili dolayısıyla bir mesaj yayınladı. 

Yarıyıl tatilinin öğrencilerin İlk dönemdeki eksikliklerini tamamlamak için iyi bir fırsat olduğunu belirten Başkan Tosun, öğrenci, öğretmen ve velilere iyi tatiller diledi.

Eğitim camiasının idareci ve öğretmenleri başta olmak üzere, öğrencilerin ve ailelerinin sağlıklı, mutlu bir yarıyıl tatili geçirmelerini dileyen Başkan Tosun mesajında şu ifadelere yer verdi: "Aydınlık yarınlarımızın umut ışıkları sevgili öğrencilerimizin geleceğe hazırlandığı 2016-2017 eğitim öğretim yılını yarılamış bulunmaktayız. Kıymetli öğrenciler, öncelikle karnelerinizdeki notlarınız ne olursa olsun, hiçbir zaman ümidinizi ve cesaretinizi kaybetmeyin. Başarmak için daima gayret göstermeli ve hayata sıkı sıkı sarılmalısınız. Başarının üst sınırı yoktur ama başarının temel şartı başarıya inanmaktır. Telafisi mümkün olan başarısızlıklar sizleri üzmesin. Bizlerin amacı; siz yavrularımızı her anlamda donanımlı, okuyan, okuduğunu yorumlayan, yorumladıklarını hayata geçiren bir nesil olarak geleceğe hazırlamaktır. Bunu yaparken tabi ki en büyük güvencemiz üzerinde emeği hakkı olan öğretmenlerimizdir. Eğitim öğretim yılı yolculuğunun dinlenme molası olan yarıyıl tatilini amacına uygun bir şekilde dinlenerek ve mutlaka okuyarak geçirmenizi tavsiye ediyor, şimdiden 2016-2017 eğitim öğretim yılı ikinci döneminin sizler, aileniz ve tüm eğitim camiamız için hayırlara vesile olmasını diliyorum."

Eğitimin hayat boyu süren bir maraton olduğunu belirten Başkan Tosun, velilere de seslenerek, "Değerli anne babalar, çocuklarımızı sadece dönem veya yıl sonunda aldıkları notlarla değerlendirmemeliyiz. Çocuklarımızın sistemli ve düzenli çalışmasına ortam oluşturarak eksiklerini telafi etmesinde yardımcı olmalıyız. Sizler, çocuklarınız için büyük fedakarlıklar göstererek eğitimlerini sürdürmelerini sağlarken belki sıkıntılar çekiyorsunuz. Toplum olarak anne ve babaların çocukları için ne kadar büyük fedakarlıklar gösterdiğini hepimiz biliyoruz ama unutmamamız gereken asıl nokta geleceğimizin teminatı çocuklarımıza yaptığımız her yatırım bizleri daha müreffeh ve güzel yarınlara taşıyacaktır. Bu güzel duygularla tüm öğrencilerimizin gözlerinden öpüyor, tüm eğitim camiasına iyi tatiller diliyorum" diye konuştu.
 

Etiketler :
HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.