Başkan Tugay, BEST For City Ideathonu ödül törenine katıldı

Başkan Tugay, BEST For City Ideathonu ödül törenine katıldı

BEST For City - Kentsel Temiz Enerji Uygulamaları Ideathonu finali ve ödül törenine katılan Başkan Tugay, "Şehirlerde temiz enerji kullanımını uygun maliyetle arttıracak yenilikçi teknoloji tasarımlarının üretilmesini hedefleyen tüm gençleri kutluyorum"

Medya Ege- Sanayi ve Teknoloji Bakanlığı ile İzmir Ekonomi Üniversitesi'nin düzenlediği, İzmir Büyükşehir Belediyesi, Karşıyaka Belediyesi, Ege Bölgesi Sanayi Odası (EBSO) ve paydaş kurumların desteklediği BEST For City - Kentsel Temiz Enerji Uygulamaları Ideathonu finali ve ödül töreni İzmir Ekonomi Üniversitesi ev sahipliğinde gerçekleşti.

Törene katılan Karşıyaka Belediye Başkanı Cemil Tugay, "Dünyanın geleceğini önemseyen ve sürdürülebilir bir yaşam için çaba gösteren gençlerle bir araya geldik. Hepsini kutluyor ve teşekkür ediyorum" dedi.

ff3tsfxx0a4hk61.jpg

Başkan Tugay, açıklamasında "İzmir Ekonomi Üniversitesi’nin paydaş kurumlarla birlikte düzenlediği, BEST For City - Kentsel Temiz Enerji Uygulamaları Ideathonu finali ve ödül törenine katıldık. Dünyanın geleceğini önemseyen ve sürdürülebilir bir yaşam için çaba gösteren gençlerle bir araya geldik.

ff3txjqwqacmjpz.jpg

Şehirlerde temiz enerji kullanım oranını uygun maliyetle arttıracak yenilikçi teknoloji tasarım fikirleri üretilmesini hedefleyen bu önemli organizasyona katılan tüm gençleri ve organizasyonda emeği geçen tüm kişi ve kurumları yürekten kutluyor, teşekkür ediyorum." ifadelerine yer verdi.

ff3txj7wyaa4f4q.jpg

Etiketler :
HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.