Başkan Tugay: Çocuklarımızı erken yaşta bisikletle tanıştırmayı önemsiyoruz

Başkan Tugay: Çocuklarımızı erken yaşta bisikletle tanıştırmayı önemsiyoruz

Karşıyaka Belediye Başkanı Cemil Tugay, "Karşıyaka’mızda bisiklet kullanımını artırmak için çalışıyoruz. Bisiklet yolları, bisiklet parkları, parkurlar inşa etmenin yanı sıra çocuklarımızı erken yaşta bisikletle tanıştırmayı önemsiyoruz." dedi.

Medya Ege- Karşıyaka Belediye Başkanı Cemil Tugay, şehirde ulaşımın bisiklet ile sağlanmasını arttırmak amacıyla yürüttüğü etkinlik ve çalışmalara devam ediyor. Başkan Tugay, bu kapsamda Bisiklet Eğitim Okulu İzmir'in sahibi Canses Özel, Lerzan Selvi İskit ve Ali Karakçı ile Karşıyaka Belediyesi anaokullarında miniklerin denge ve koordinasyon yeteneklerini geliştiren uygulamaları da içeren bisiklet eğitimleri hakkında görüştü.

fikwdqlwuaaf2rs.jpg

Başkan Tugay, konuya ilişkin açıklamasında "Bisikletin sadece spor değil ulaşım için de önemli bir araç olduğunu düşünüyor, Karşıyaka’mızda bisiklet kullanımını artırmak için çalışıyoruz. Bisiklet yolları, bisiklet parkları, parkurlar inşa etmenin yanı sıra çocuklarımızı erken yaşta bisikletle tanıştırmayı önemsiyoruz.

Bugün ziyaretimize gelen Lerzan Selvi İskit, Canses Özel ve Ali Karakçı ile Belediyemiz anaokullarında denge ve koordinasyon yeteneklerini geliştiren uygulamaları da içeren bisiklet eğitimleri hakkında görüştük." ifadelerine yer verdi.

Etiketler :
HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.