Başkan Tugay: En büyük desteği gönüllülerden alıyoruz

Başkan Tugay: En büyük desteği gönüllülerden alıyoruz

Bilge Çınarlar Sağlıklı Yaş Alma Merkezi’ni ziyaret eden Başkan Tugay, "Biz Karşıyakamızda her yaş gurubunun ihtiyaçlarına yanıt verecek hizmetleri sunarken en büyük desteği gönüllülerden alıyoruz." dedi ve tüm gönüllülere teşekkür etti.

Medya Ege- Karşıyaka Belediye Başkanı Cemil Tugay, 60 yaş üzeri Karşıyakalıların bir araya gelerek sosyalleşme, kaliteli vakit geçirme ve hep erteledikleri hobilerini gerçekleştirme fırsatı buldukları Bilge Çınarlar Sağlıklı Yaş Alma Merkezi’ni ziyaret etti.

fgkm6rixmaec0yj.jpg

Başkan Tugay, ziyarete ilişkin "Bilge Çınarlar Sağlıklı Yaş Alma Merkezimizi ziyaret ettik. Sanatsal faaliyetlere yönelik kurslarımızın yanı sıra dijital dünyanın kolaylıklarından güvenle faydalanmaları için sürdürdüğümüz dijital okur yazarlık eğitimlerimize katılan değerli büyüklerimiz ve onlara gönüllü rehberlik eden üniversite öğrencilerimizle bir araya geldik.

fgkm5fuwyacwibc.jpg

Biz Karşıyakamızda her yaş gurubunun ihtiyaçlarına yanıt verecek hizmetleri sunarken en büyük desteği gönüllülerden alıyoruz. Yardımlarıyla bizi güçlü kılan ve gururlandıran genç gönüllülerimize teşekkür ediyoruz." açıklamasında bulundu.

fgkm5ftxeamsgw.jpgfgkm6spxoae4bt9.jpg

Etiketler :
HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.