Başkan Tugay, gazilerin taleplerini dinledi!

Başkan Tugay, gazilerin taleplerini dinledi!

Karşıyaka Belediye Başkanı Cemil Tugay, Meclis oturumunda bir araya geldiği gazilerin taleplerini dinledi.

Medya ege- Karşıyaka Belediye meclisinde Ocak görüşmelerinin 2. oturumu yapıldı. Karşıyaka Muharip Gaziler Derneği üyesi Gaziler, Karşıyaka Belediye meclisine konuk oldu. Gazilerle bir araya gelen Başkan Tugay, taleplerini dinledi ve destekçileri olduğunu belirtti.

fikxbgoxwaiakz4.jpg

Toplantıdaki görüşmelere dair Başkan Tugay, "Yine toplantı öncesinde uzun süredir üzerinde çalıştığımız dijital Arşiv konusunda geldiğimiz noktayı anlattık. Bu kapsamda yapı kontrol, imar, etüt proje, ruhsat, plan proje kentsel dönüşüm birimleri ile ilgili evrak, dosya ve dokümanları dijital ortama taşıdık; erişimi kolaylaştırdık" dedi.

fikx4vcx0aaohiy.jpg

Sosyal medya hesabından açıklama yapan Başkan Tugay, "Belediye Meclisimizin Ocak görüşmelerinin 2. oturumunu gerçekleştirdik. Meclisimize konuk olarak katılan Karşıyaka Muharip Gaziler Derneği üyesi Gazilerimiz, Karşıyaka eski istasyon binasının derneklerine tahsisi için taleplerini dile getirdi. Siyaset üstü olarak gördüğümüz bu konuda destekçileri olduğumuzu ifade ettik. Yine toplantı öncesinde uzun süredir üzerinde çalıştığımız dijital Arşiv konusunda geldiğimiz noktayı anlattık. Bu kapsamda yapı kontrol, imar, etüt proje, ruhsat, plan proje kentsel dönüşüm birimleri ile ilgili evrak, dosya ve dokümanları dijital ortama taşıdık; erişimi kolaylaştırdık. İmar affından yararlanan ve yapı kayıt belgesi alan vatandaşların tapularını almalarını sağlayacak önergelerin de dahil olduğu önerge ve raporların görüşüldüğü toplantıda alınan kararların Karşıyaka’mıza İyilikler getirmesini diliyoruz. Alınan kararların tamamına Web sayfamız üzerinden ulaşabilirsiniz" ifadelerini kullandı.

fikxbgaxoaozosr.jpgfikxxjuxwagene0.jpg

Etiketler :
HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.