Başkan Tugay, 'Güzel günlere hep beraber kavuşacağız'

Başkan Tugay, 'Güzel günlere hep beraber kavuşacağız'

Karşıyaka Kültür ve Sanat Federasyonu (KKSF) bünyesinde yer alan korolar, Gençlik ve Spor Bayramı’nı görkemli bir konserle kutlarken bisikleti olmayan 73 çocuğu da sevindirdi.

Mustafa Kemal Atatürk Spor Salonu’nda gerçekleşen konsere katılan Karşıyaka Belediye Başkanı Dr. Cemil Tugay, duyarlı koristlere teşekkür etti.

karsiyaka_5680.jpg

KAMPANYAYA DESTEK

Gençlik ve Spor Bayramı için dev bir koro ile “Milli Mücadele’nin 100. Yılı” adlı konser düzenleyen KKSF, Başkan Cemil Tugay’ın seçimden hemen önce başlattığı “Bisikletsiz Çocuk Kalmasın” kampanyasına da 73 bisiklet ile destek verdi. Eşi Öznur Tugay ile katıldığı konser öncesinde konuşan Başkan Cemil Tugay, “Bu özel olduğuna yürekten inandığım anlamlı gecede sizlerle olmaktan çok mutluyum. Bu konserin vesilesi hepimizin gurur duyduğu, Atamızı andığımız çok özel bir gün. Bugüne anlam katacak çok özel bir organizasyonla yarattığınız atmosferin güzelliği, buradan başlayarak ülkemize yayılacak ve o hayal ettiğimiz güzel günlere hep beraber kavuşacağız. Burada olduğunuz için teşekkürler. Bisikletsiz çocukların bu bisikletleri aldığı zamanki keyiflerini de görmenizi dilerdim. Katkı koyma imkanı olan herkesi bu kampanyaya katılmaya davet ediyorum” diye konuştu.

karsiyaka_5821.jpg

SOSYAL SORUMLULUK

Federasyon olarak sosyal sorumluluk projelerine destek vermeyi sürdüreceklerini belirten KKSF Başkanı Halit Şahin de, şunları söyledi: “İlçemizde kurulu 10 kültür ve sanat derneği, 21 koro şefi ve 40 korodan oluşan Karşıyaka Kültür ve Sanat Federasyonu’muzun anlamlı günlerde tertiplediği konser için huzurlarınızdayız. Tabi ki her etkinliğimizin içerisinde sosyal sorumluluk projelerine desteğimiz devam ediyor. Karşıyaka Belediyemizin üniversite öğrencileri için sürdürdüğü Karşıyaka’nın  Filizleri Projesi kapsamında 8 üniversiteli öğrencimize eğitim bursu veriyoruz. Bugünkü etkinliğimizi ise Başkan Cemil Tugay’ın ‘Karşıyaka’da bisikletsiz çocuk kalmasın’ söyleminden hareket ederek düzenledik. Dar gelirli mahallelerden tespit ettiğimiz 73 çocuğumuza  bayram hediyesi olarak aldığımız bisikletleri, kendilerine mahallelerinde teslim edeceğiz. Çocuklarımıza bayram sevinci yaşatacak bu katılım için katkı koyan herkese minnettarız.”
 

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.