Başkan Tugay: Hiçbir sorunu çözümsüz bırakmayacağız!
İzmir Büyükşehir Belediye Başkanı Dr. Cemil Tugay, Bayındır Çırpı Mahallesi’ni ziyaret ederek burada yaşayan vatandaşların sorunlarını ve taleplerini dinledi. Tugay, "Hiçbir sorunu çözümsüz bırakmayacağız!" dedi.
İzmir Büyükşehir Belediye Başkanı Dr. Cemil Tugay Bayındır’a bağlı Çırpı Mahallesi’nde vatandaşlarla buluştu. İlk kez bir büyükşehir belediye başkanının kendilerini ziyaret ettiğini söyleyen mahalle sakinleri Başkan Tugay’ı sevinç gösterileriyle karşıladı. Başkan Cemil Tugay’a ziyaretinde Bayındır Belediye Başkanı Davut Sakarsu ve meclis üyeleri eşlik etti.

“EKSİKLER TAMAMLANACAK”
İzmir Büyükşehir Belediye Başkanı Dr. Cemil Tugay, vatandaşları tek tek dinleyerek kendisinden beklentilerini sordu. Tugay, bölgenin altyapı eksiklerinin tamamlanması ve çocukların halı saha taleplerinin yerine getirilmesi için gerekli çalışmaların yapılmasını istedi. Çırpı sakinlerinin sıcak karşılamasından duyduğu memnuniyeti dile getiren Başkan Tugay, “Baharı karşıladığımız bu güzel Hıdırellez gününde Bayındır Çırpı’da yurttaşlarımızla buluştuk. Hemşehrilerimizin ihtiyaçlarını ve bizden isteklerini dinledik. Şehrimizin her bir ilçesine, her bir İzmirliye kulak veriyor; hiçbir sorunu çözümsüz bırakmamak için canla başla çalışıyoruz” dedi.


Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.