Başkan Tugay: Kadın yoldaşlarımızın kararlılığı hepimize umut verdi

Başkan Tugay: Kadın yoldaşlarımızın kararlılığı hepimize umut verdi

CHP Karşıyaka Kadın Kollarının düzenlediği "Kadınlarla Yerelden İktidara" etkinliğine katılan Karşıyaka Belediye Başkanı Cemil Tugay, "Kadın yoldaşlarımızın kararlılığı hepimize umut verdi" dedi.

Medya Ege- Cumhuriyet Halk Partisi (CHP) Karşıyaka Kadın Kolları Başkanlığı tarafından düzenlenen "Kadınlarla Yerelden İktidara" etkinliğine Karşıyaka Belediye Başkanı Cemil Tugay, CHP İl Kadın Kolları Başkanı Nurdan Şenkal Uçar, Kadın Kolları MYK Üyesi Nurşen Balcı, Kadın Kolları Başkan Yardımcıları Tunay Kantekin, Nurşen Ulutaş ve Sevda Baykara ile il yöneticileri katıldı.

fjnq3ndxeagj-g3.jpg

Karşıyaka Belediye Başkanı Cemil Tugay, etkinlikte “insan odaklı” yerel yönetim uygulamalarını anlattı. Başkan Tugay, "Ülkemizin ve halkımızın sorunlarına daha fazla çözüm üretme konusunda Kadın yoldaşlarımızın kararlılığı hepimize umut ve heyecan verdi." ifadelerini kullandı.

fjnno4dwyaewkbq.jpg

Başkan Tugay, etkinliğe ilişkin paylaşımında Cumhuriyet Halk Partisi İlçe Kadın Kollarımız ve İlçe Başkanlığımızın daveti ile, İl Kadın Kolları Başkanımız Nurdan Şenkal Uçar, Kadın Kolları MYK Üyemiz Nurşen Balcı ve İl yöneticilerimizin katılımı ile CHP’li kadın yoldaşlarımız ile buluştuk. Gerçekleştirdiğimiz “İnsan odaklı” yerel yönetim uygulamalarımızı anlattığımız toplantıda, ülkemizin ve halkımızın sorunlarına daha fazla çözüm üretme konusunda Kadın yoldaşlarımızın kararlılığı hepimize umut ve heyecan verdi. Katılan herkese çok teşekkür ediyorum." ifadelerine yer verdi.

fjnqvawxoaiga8v.jpg

Etiketler :
HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.