Başkan Tugay, "Karşıyakalılara teşekkür ediyoruz"

Başkan Tugay, "Karşıyakalılara teşekkür ediyoruz"

Karşıyaka Belediyesi tarafından “Eski Bisikletini İyiliğe Dönüştür” sloganıyla başlatılan kampanyaya destek olanlara Karşıyaka Belediye Başkanı Cemil Tugay, teşekkür etti.

Medya Ege- Karşıyaka Belediyesi’nin Bisan katkılarıyla hayata geçirdiği bisiklet dönüşüm projesi ile bağışçıların evinden teslim alınan eski bisikletler yenilenerek, ihtiyaç sahibi çocuklara ulaştırılıyor. Karşıyakalıların depolarında ya da evlerinin bir köşesine unutulan bisikletler, böylece ihtiyaç sahibi çocukların yüzünde gülümsemeye dönüşüyor. Kampanya kapsamında yenilenen bisikletler Latife Hanım Mahallesi'nde yaşayan 25 çocuğa teslim edildi. Karşıyaka Belediye Başkanı Cemil Tugay, "Kampanyamıza destek olan BİSAN'a ve bağışta bulunan Karşıyakalılara teşekkür ediyoruz" dedi.

fuaup1fwaaabrgq.jpg

Sosyal medya hesabından açıklamada bulunan Başkan Tugay, "Karşıyakalıların bağışladığı eski bisikletleri, BİSAN'ın desteğiyle yeniledik; Latife Hanım Mahallesi'nde yaşayan 25 çocuğumuza ulaştırdık. Paylaşmak, yeniden kullanmak, yüzlerde gülümseme, kalplerde sevgi uyandırmak bu kadar kolay. Kampanyamıza destek olan BİSAN'a ve bağışta bulunan Karşıyakalılara teşekkür ediyoruz. Siz de kampanyamıza destek olmak isterseniz; 0232 367 00 60 numaralı telefonu arayın, eski bisikletinizi gelip alalım" ifadelerini kullandı.

fuauqxjwaaiczwk.jpgfuaurazwaakz7ku.jpg

Etiketler :
HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.