Başkan Tugay Karşıyaka'yı korumak için müzayedeye katıldı!

Başkan Tugay Karşıyaka'yı korumak için müzayedeye katıldı!

Karşıyaka Belediye Başkanı Cemil Tugay Mavişehir'deki bir belediye hizmet binasının TOKİ tarafından satışa çıkarıldığını duyurdu.

Medya Ege- Karşıyaka Belediye Başkanı Cemil Tugay, Karşıyaka'nın çıkarlarını korumaya kararlı olduğunu vurguladı. Kamu dışına satışın olmaması için Karşıyaka Belediye Başkanı Cemil Tugay, Belediye Başkan Yardımcısı Zeki Yıldırım, İzmir Büyükşehir Belediyesi Genel Sekreter Yardımcısı Suphi Şahin ve Emlak İstimlak Daire Başkanı Haluk Karabulut TOKİ'nin düzenlediği müzayedeye katıldı.

ellltrnxuae5wlh.jpg

Başkan Tugay resmi sosyal medya hesabından yaptığı açıklamada: "Karşıyakamızın çıkarlarını ve geleceğini korumaya kararlıyız.  Mavişehir'deki bir belediye hizmet alanı, bir açık spor alanı ve bir rekreasyon alanı arsasının TOKİ tarafından satışa çıkarıldığını öğrenmiş bulunuyoruz. Kamu dışındaki özel mülkiyete yönelik bu satışın olmaması için Belediye Başkan Yardımcımız Zeki Yıldırım, İzmir Büyükşehir Belediyesi Genel Sekreter Yardımcımız Suphi Şahin ve Emlak İstimlak Daire Başkanımız Haluk Karabulut ile şu anda müzayededeyiz. Kamuoyuna duyurulur" dedi. 
ellltqwxuaae7wg.jpg

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.