Başkan Tugay, Korona Günlükleri’ne konuk olacak

Başkan Tugay, Korona Günlükleri’ne konuk olacak

Karşıyaka Belediyesi’nin küresel salgın nedeniyle ertelediği “Ayın Konuğu” etkinlikleri yerine, sosyal medya hesaplarından canlı yayın olarak sunduğu “Korona Günlükleri”, yarın (24 Haziran Çarşamba) saat 16.00’da Başkan Dr. Cemil Tugay’ı konuk ediyor.

“Başkan Görüşü” başlığıyla Haluk Işık’ın sunacağı etkinlikte Dr. Tugay, Atatürk’ün Karşıyaka’yı ziyaretinin 94. yılının anlam ve önemi başta olmak üzere, bir tıp doktoru olarak küresel salgının nasıl yaşandığını ve bundan sonrasına dair önerilerini anlatıp, Karşıyaka’nın bugününe ve yarınına dair görüşlerini, sürdürülen işleri ve projelerini paylaşacak. İçerik ve biçim açısından bir ilk olacak olan programın, büyük ilgi görmesi bekleniyor.

karsiyaka_7472.jpg

Etkinlik bugüne dek Ataol Behramoğlu, Misket Dikmen, Dr. Bülent Çekem, Mustafa Kemal Erdemol, Dr. Serdar Şahinkaya, Nevzat Çelik, Cihan Demirci, İlhan Pınar, Mustafa Alkan, Prof. Dr. Ahmet Saltık, Tolga Çandar, Yunus Bekir Yurdakul, Neşe Yaşın, Dr. Arzu Çerkezoğlu, Ahmet Gürel ve Füsun Demirel gibi hayatın değişik alanlarından konukları ağırladı. 
 

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.