Başkan Tugay, veteriner hekimler ile bir araya geldi

Başkan Tugay, veteriner hekimler ile bir araya geldi

Başkan Tugay, Dünya Veteriner Hekimler Günü dolayısıyla Tay Park’ı ziyaret ederek veteriner hekimler ile bir araya geldi.

Karşıyaka Belediye Başkanı Dr. Cemil Tugay, “Özverili çalışmaları ve emekleri için Veteriner İşleri Müdürümüze ve tüm veteriner arkadaşlarımıza çok teşekkür ediyorum. Dünya Veteriner Hekimler Gününüz kutlu olsun. Hep birlikte çok daha güzel işler yapacağız. Sağ olun, var olun” dedi. 

 

“365 GÜN YANLARINDAYIZ”

Karşıyaka Belediyesi Veteriner İşleri Müdürü Çağlayan İnanlı da “Yılın 365 günü, şehri paylaştığımız can dostlarımıza elimizden gelen en iyi hizmeti sunmak için çalışıyoruz. Veteriner hekimimizden şoförümüze,  hayvan bakıcımızdan temizlik personelimize kadar bir ekip olarak bu işi yürütüyoruz. Karşıyaka bizler için avantajlı bir ilçe. Duyarlı vatandaşlarımız en büyük şansımız. Belediye olarak kendi imkanlarımızla ama hayvanseverlerin de yardımlarıyla Karşıyaka’daki en iyi ortamı can dostlarımıza sağlamaya gayret ediyoruz. Her zaman olduğu gibi bu anlamlı günde de yanımızda olmanız bizleri onurlandırdı” dedi. Veteriner Hekimler Duygu Boyacı ve Deniz Oral da ziyareti için Başkan Tugay’a teşekkür ederek, can dostlar için özveriyle çalışmaya devam edeceklerini söyledi. 

karsiyaka_1615.jpg

ONLAR DA SAĞLIK ÇALIŞANI…

Ayrıca Başkan Tugay, Tay Park ziyaretini sosyal medya hesabından da paylaşarak Dünya Veteriner Hekimler Günü’nü kutladı. Yayınlanan videoda veteriner hekimlerin de ‘sağlık çalışanı’ olduğuna vurgu yapılarak, “Muayene edip teşhis koyabilen, tedavi yapıp reçete yazabilen, tüm sağlık çalışanları gibi sözlü ve psikolojik şiddete maruz kalan, her zoonoz, epidemi ve pandemide en önde yer alan, sağlık çalışanı gibi görülmeyip Şiddet Yasası’na dahil edilmeyen, can dostlarımızın su, mama ve barınma ihtiyaçlarını karşılayan, tedavilerinin ardından yuvalarına kavuşmalarını sağlayan, ilk kök hücre tedavisini bulan Ord. Prof. Dr. Süreyya Tahsin Aygün’ün izinden giden tüm veteriner hekimlerimizin Dünya Veteriner Hekimler Günü kutlu olsun” ifadelerine yer verildi.

karsiyaka_5739.jpg

0-307.jpg

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.