Başkan Tugay'dan 111.Yıl kutlaması: Yüreklerimizdeki büyük sevda!

Başkan Tugay'dan 111.Yıl kutlaması: Yüreklerimizdeki büyük sevda!

Karşıyaka Spor Kulübü'nün kuruluş yıldönümünü kutlayan Karşıyaka Belediye Başkanı Cemil Tugay; "111 yıl önce bugün bir zeytin ağacı altında kurulan Karşıyaka Spor Kulübü'müz bugün yüreklerimizdeki büyük sevda!" dedi.

MEDYA EGE - Karşıyaka Belediye Başkanı Cemil Tugay ve İzmir Büyükşehir Belediye Başkanı Tunç Soyer, İzmir'in ilk spor kulübü olarak 1 Kasım 1912 yılında kurulan Karşıyaka Spor Kulübü'nün (KSK) 111. kuruluş yıldönümünü kutladı.

file-1566979462194-50.png

Başkan Tugay sosyal medya hesabından yaptığı paylaşımda; "111 yıldır yüreklerde... İşgal kuvvetlerine karşı milli mücadeleyi her alanda sürdürmek için Kadızade Zühtü Işıl, Kadızade Raşit, Süreyya İplikçi, Refik Civelek ve Örnekköylü Hüseyin'in çaktığı kıvılcımla çıktık yola...

111 yıl önce bugün bir zeytin ağacı altında kurulan Karşıyaka Spor Kulübü'müz bugün yüreklerimizdeki büyük sevda... Var olsun KSK…" ifadelerine yer verdi.

tunc-soyer.jpg

Başkan Soyer ise yaptığı paylaşımda şu ifadeleri kullandı:

"İzmirimizin köklü, fedakar kulübü Karşıyaka Spor Kulübü 111 yaşında. Milli Mücadele’ye en önde destek verdiler, Cumhuriyet’in en büyük destekçilerinden oldular. Ne mutlu bize, ne mutlu Karşıyakalılara. Gurur dolu nice yıllara."

f91h4qywsaayjsk.jpg

KARŞIYAKA SPOR KULÜBÜ

Karşıyaka Spor Kulübü, İzmir'in 1912 yılında kurulan ilk spor kulübüdür. Kulüp, en büyük ününü futbolla yapmakla birlikte, atletizm, basketbol, hentbol, yelken ve yüzme sporlarında Türkiye şampiyonluklarına ulaşmıştır.

Etiketler :
HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.