Başkan Tugay'dan Bakan Kasapoğlu'na: Canlı yayında gerçekleri açıklayacağım

Başkan Tugay'dan Bakan Kasapoğlu'na: Canlı yayında gerçekleri açıklayacağım

Karşıyaka Belediye Başkanı Dr. Cemil Tugay, Gençlik ve Spor Bakanı Mehmet Kasapoğlu'nun Karşıyaka Stadına ilişkin yaptığı açıklamaları 'siyasi istismar' olarak yorumlayarak canlı yayında gerçekleri açıklayacağına dikkat çekti.

MEDYA EGE - Karşıyaka Belediye Başkanı Dr. Cemil Tugay, Gençlik ve Spor Bakanı Mehmet Kasapoğlu'nun Karşıyaka Stadına ilişkin yaptığı açıklamaları 'siyasi istismar' olarak değerlendirerek Kasapoğlu'na tepki gösterdi.

5b9a473067b0a803c04c9951.webp

Başkan Tugay, sosyal medya hesabından açıklama yaparak, katılacağı bir canlı yayında tüm gerçekleri anlatacağını söyledi.

35-karsiyaka.jpg

Başkan Tugay, Bakan Kasapoğlu'nun açıklamalarına karşı şunları aktardı; "Karşıyaka stadı konusu siyasete malzeme edilmesin diye çok uğraştım. Bunu her ortamda dile getirdim. Bir sürü yanlış ve yalanın havada uçuştuğu, ama çözümün samimiyetle sağlanmadığı stat sorunumuz siyasi istismara uğramamalıydı. Ama sayın Kasapoğlu, yine istismar etmeye uğraştı. Sayın Kasapoğlu, stadı “İzmir Büyükşehir Belediyesine devrettik” demiş, kendisinden rica etsem bu devir protokolünü Büyükşehir’in imzaladığı haliyle bizimle paylaşabilir mi? Olmayan bir şeyi nasıl paylaşacağını gerçekten çok merak ediyorum. Birazdan katılacağım canlı yayında bu konudaki gerçekleri tüm detaylarıyla tekrar açıklayacağım. Sayın bakanın açıklamaları tümüyle hatalı ve çarpıtılmış açıklamalar. Stadın yapımına senelerdir engel olup üstüne “gölge etmesinler biz belki yaparız” açıklaması büyük talihsizliktir."

mehmet-kasapoglu-izmirde-yapilan-stadlara-belediyenin-engel-oldugunu-s-7daa3903.webp

NE OLMUŞTU?

AK Parti İzmir 1. bölge milletvekili adayı Gençlik ve Spor Bakanı Mehmet Kasapoğlu, 25.04.2023 tarihinde basın mensupları ile Gençlik Merkezi'nde bir araya gelerek gündeme dair açıklamalarda bulunmuştu. Kasapoğlu açıklamalarında Karşıyaka Stadına da yer vererek "Karşıyaka Stadını da yaparız. Yeter ki gölge etmesinler" cümlelerini kullanmıştı.

Etiketler :
HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.