Başkan Tugay'dan Filenin Sultanları'na tebrik mesajı

Başkan Tugay'dan Filenin Sultanları'na tebrik mesajı

Karşıyaka Belediye Başkanı Dr. Cemil Tugay, olimpiyat oyunlarının başında zaferi elde ederek adından söz ettiren Filenin Sultanları'nı tebrik etti.

Medya Ege- Karşıyaka Belediye Başkanı Dr. Cemil Tugay, sosyal medya üzerinden paylaştığı gönderide, yaz olimpiyatlarına damgasını vuran A Milli Kadın Voleybol Takımı'nın başarısını kutladı. Tebrik mesajına o mutlu anlardan bir kareyi de ekleyen Başkan Tugay, bu büyük başarı için, "Yaz olimpiyat oyunlarının ilk maçında, son olimpiyat şampiyonu Çin milli takımını 3-0 yenen filenin sultanları, kadın voleybol milli takımımızı yürekten kutluyorum" ifadelerini kullandı.

e7ia3ytxeaakpym.jpg

Filenin Sultanları kimdir?

Türkiye kadın milli voleybol takımı, Türkiye Voleybol Federasyonu tarafından yönetilen ve Türkiye’yi uluslararası kadın voleybol karşılaşmalarında temsil eden takımdır. 01 Şubat 2020 tarihi itibarıyla FIVB dünya sıralamasında 5. sırada bulunmaktadır.

Filenin Sultanları Tokyo'da

Tokyo 2020 Yaz Olimpiyatları'nda voleybol branşında B grubunda yer alan Türkiye, ilk maçında son Olimpiyat şampiyonu Çin ile karşılaştı. 3-0 biten maçta Türkiye 1. seti 21-25, 2. seti 14-25, 3. seti 14-25 kazandı. Türkiye'nin Tokyo Olimpiyat Oyunları'nda B Grubu’nda Çin, ABD, İtalya, Rusya ve Arjantin ile mücadelesi sürüyor.

Etiketler :
HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.