Başkan Tugay’dan flaş delege seçimleri açıklaması

Başkan Tugay’dan flaş delege seçimleri açıklaması

Karşıyaka İlçe Başkanı Uğur Yıldırım’ın iddiaları ve flaş çıkışı sonrası mavi listeye destek veren Karşıyaka Belediye Başkanı Cemil Tugay’dan açıklama geldi.

Karşıyaka Belediye Başkanı Cemil Tugay, şu ifadeleri kullandı;

"Bu işi ben yönetmiyorum. Belediye çalışanlarını sandığa götürüyorum diye algı oluşturulmaya çalışılıyor. Ben gerginliğin önüne geçmek için mesaj verdim bana sonralara ‘gerginlik çıkarmayın’ diye.

 Yalan iftira gerçekle alakası olmayan açıklamalar yapıyor ilçe başkanı... Asıl mavi listeyi destekleyenler mavi listede yer alanlar darp ediliyor, tehdit ediliyor. Can güvenliği olmayan partililer mavi liste ile seçime girenler. Bunlar sandıklarda mavi listeden gözlemci olmasını istemiyorlar. İnsanlara hakaret ediyorlar. Bağırıyorlar. İsim de verebilirim. Adnan Alabay, Muzaffer Demir, Sedat Koçak, Hakan Sunay. Bu adamlar sabahtan beri neler yapıyorlar. Ortada görüntüler var.  Polise başvurulan olaylar var. Darp raporu alanlar oldu. Alaybey Mahallesi’nde mavi listende yer alan partilimize tokat atıldı. Bahariye’de partililere saldırıldı.

Şahitler var. Belediyede çalışıyorlar diye saldırmak mı zorundalar. Mavi listenin istediği adil seçim ve gerekli önlemlerin alınması. Sorunu çıkaranlar onlar, aksine sessiz kalıp bu saate kadar kimseye bir şey yapmayan benim. Belediyeye bile gitmedim. Evimde oturuyordum. Şuanda da  10 kasım töreni için Ankara’ya gidiyorum. İl Başkanlığı yeterli önlem almadı. İl yönetimi yaşananları önleyebilirdi. Maalesef yetersiz kalındı.”

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.