Başkan Tugay'dan Organik Atıklar Doğaya Dönsün Çalıştayı'na davet

Başkan Tugay'dan Organik Atıklar Doğaya Dönsün Çalıştayı'na davet

Organik atıkların azaltımı konusunda farkındalığı arttırmak amacıyla düzenlenen Organik Atıklar Doğaya Dönsün Çalıştayı'na tüm Karşıyakalıları davet eden Başkan Tugay, "Geleceğimize yaşanılabilir bir dünya bırakmak hepimizin ellerinde" dedi.

Medya Ege- Karşıyaka Belediyesi, Avrupa Atık Azaltım Haftası etkinlikleri kapsamında "Organik Atıklar Doğaya Dönsün" Çalıştayı düzenliyor. 30 Ekim Salı gübü 10.00-17.00 saatleri arasında gerçekleşecek olan çalıştaya Karşıyakalıları davet eden Karşıyaka Belediye Başkanı Cemil Tugay, "Geleceğimize yaşanılabilir bir dünya bırakmak hepimizin ellerinde" dedi.

file-1566979462194-50.png

Başkan Tugay, Karşıyakalıları çalıştaya davet ettiği paylaşımında "Avrupa Atık Azaltım Haftası etkinlikleri kapsamında organik atıkların azaltımı konusunda farkındalığı arttırmak ve bilinçlendirmek, diğer belediyeler ile fikir alışverişinde bulunmak için 30 Kasım Salı günü Zübeyde Hanım Nikah Evi'nde 10.00 - 17.00 saatleri arasında gerçekleştireceğimiz ‘Organik Atıklar Doğaya Dönsün’ adlı Çalıştayımıza tüm Karşıyakalıları bekliyoruz. Geleceğimize yaşanılabilir bir dünya bırakmak hepimizin ellerinde..." ifadelerine yer verdi.

ffghoylxeaa76dm.jpg

Etiketler :
HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.