Başkan Tunç Soyer, grev boyunca açılan yeni ulaşım hatlarını açıkladı

Başkan Tunç Soyer, grev boyunca açılan yeni ulaşım hatlarını açıkladı

İzmir Büyükşehir Belediye Başkanı Tunç Soyer, metro ve tramvay grevi sonrasında bu hatlara alternatif olarak hizmete alınan vapur ve otobüs seferlerine ilişkin açıklama yaptı.

MEDYA EGE - İzmir, yeni haftaya metro ve tramvay hatlarında başlayan grevle başladı. Grevden haberi olmayan İzmirliler, haftanın ilk gününü ulaşım çilesi ile geçirdi.

Grev sonrasında İzmir Büyükşehir Belediyesi, metro ve tramvay hatlarına alternatif ESHOT ve vapur seferleri ile ulaşımı rahatlatmaya çalışıyor.

Bu kapsamda Büyükşehir Belediyesi ESHOT Genel Müdürlüğü Otobüs İşletme Daire Başkanı Cayhun Minareci, ESHOT şöför ve idari kadro personelinin izinlerinin dondurulduğunu açıkladı. Minareci, öte yandan 150'nin üzerinde ek sefer konulduğuna dikkat çekti. Ring seferleri düzenlendiğini de dile getiren Minareci, ek seferlerin artacağını açıkladı.

201453.jpg

İzmir Büyükşehir Belediye Başkanı Tunç Soyer ise, sosyal medya hesabından bir açıklama yaparak, ek seferlere ilişkin bilgi verdi. Başkan Soyer, şunları aktardı; "Kıymetli hemşehrilerim, metro ve tramvay hatlarımıza alternatif olarak kullanabileceğiniz vapur ve otobüs ek seferlerimiz hizmetinizdedir. Grev boyunca işleyecek yeni hatlarımıza web sitelerimizden ulaşabilirsiniz."

f2cmpmtwuaemxgg.jpgf2cmpmpxiaacuv0.jpg

Etiketler :
HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.