Başkan Tunç Soyer, grev krizine el koydu!

Başkan Tunç Soyer, grev krizine el koydu!

Çiğli Belediyesi’nde grev yapan işçilere seslenen İzmir Büyükşehir Belediye Başkanı Tunç Soyer, "Hiç merak etmeyin sorunu biliyorum, çözümü de biliyorum. El birliğiyle çözeceğiz” dedi.

Çiğli Belediyesi’nde yaşanan grev krizine İzmir Büyükşehir Belediye Başkanı Tunç Soyer el koydu. Çiğli Belediye Başkanı Utku Gümrükçü ile birlikte grevdeki işçileri ziyaret eden Başkan Soyer, “Sevgili kardeşlerim çığlığınızı duydum ve geldim. Hiç merak etmeyin sorunu biliyorum, çözümü de biliyorum. El birliğiyle çözeceğiz. İçinizi ferah tutun. Sizin yanınızdayım, sizinle beraberim. Ben bunu çözmek için elimden geleni yapacağım” dedi.

whatsapp-image-2022-04-11-at-11-42-12.jpeg

YENİ TEKLİF

Soyer ve Gümrükçü, İzmir Milletvekilleri Kamil Okyay Sındır, Bedri Serter ve Ednan Arslan, sendika temsilcileri ile bir araya geldi. İkinci yılda anlaşma sağlanamaması üzerine sözleşmenin 1 yıllık yapılması önerisini sunuldu. Bunun ardından sendika temsilcileri ve işçiler şu an bu teklifi görüşmek üzere toplandı. Yapılan görüşme sonrası sendika yapılan teklifi kabul etmedi.

YARIN DEVAM

Öğleden sonra belediye ile sendika arasında görüşmeler bir kez daha başladı. Ancak görüşmelerden bir sonuç alınamadı. Taraflar yarın (Salı) bir kez daha masaya oturarak uzlaşmaya çalışacak.

Etiketler :
HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.