Başkan Tunç Soyer: Kurtuluşun 100. yılında İzmir öncü olacak

Başkan Tunç Soyer: Kurtuluşun 100. yılında İzmir öncü olacak

İzmir Büyükşehir Belediye Başkanı Tunç Soyer, “Bizden sonraki kuşaklara, kurtuluşun 100’üncü yılında barışla taçlandıracak bir memleket bırakmak istiyoruz” dedi.

Ulu Önder Mustafa Kemal Atatürk liderliğinde başlayan Büyük Taarruz’un başarıya ulaştığı 30 Ağustos Zafer Bayramı’nın 100’üncü yılı İzmir’de coşkuyla kutlanıyor.

İzmir Büyükşehir Belediye Başkanı Tunç Soyer, Zafer Bayramına ilişkin yaptığı açıklamada “Büyük Taarruz’un ve Büyük Zafer’in 100’üncü yılını yaşıyor olmak çok büyük bir gurur. Bunun bize nasip olması dolayısıyla çok mutlu ve gururluyum. Bizden sonraki kuşaklara, kurtuluşun 100’üncü yılında cumhuriyetimizi demokrasiyle taçlandıracak, barışla taçlandıracak bir memleket bırakmak istiyoruz. O nedenle tüm şehitlerimizi rahmetle anıyor, her birinin anısı önünde saygıyla eğiliyorum. Yarattıkları mucizenin izinde her zaman yürümeye devam edeceğiz” dedi.

s398991.jpg

İzmir'de 30 Ağustos’tan 9 Eylül’e kadar kutlamaların coşkuyla devam edeceğini ifade eden Başkan Soyer, “İzmirliler iftihar edecekleri ve kendisinden sonrakilere bırakacakları bir kutlama yaşayacaklar. İzmir pek çok konuda her zaman öncü olmuştur. Bu kutlama ile de Anadolu’da 100’üncü yıl için yine öncülük üstlenecektir” diye konuştu.

Etiketler :
HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.