Başkan Tunç Soyer müjdeyi verdi!

Başkan Tunç Soyer müjdeyi verdi!

İzmir Büyükşehir Belediye Başkanı Tunç Soyer, sahipli ve sahiplenilecek engelli can dostların tedavilerinin Büyükşehir tarafından ücretsiz olarak gerçekleştirileceğini açıkladı.

Türkiye'nin gündemine oturan sokakta yaşayan hayvanlar konusunda İzmir Büyükşehir Belediyesi'nin gösterdiği özveriye bir yenisi daha eklendi. Geçtiğimiz günlerde yaptığı basın toplantısında İzmir Veteriner Odası ile birlikte protokol imzalayarak, 400 klinikte sokakta yaşayan hayvanlara sağlık hizmeti verileceğini duyuran İzmir Büyükşehir Belediye Başkanı Tunç Soyer, bu kez de engelli hayvanlar için adım attı.

fie7idoxwaitbeh.jpg

Başkan Soyer, sahipli veya sahiplenilecek can dostların yaşamları boyunca Büyükşehir tarafından ücretsiz tedavi edilip, kısırlaştırılacağını duyurdu. Başkan Soyer, hayvanseverlere müjdeyi sosyal medya hesabından şu ifadelerle verdi: "Sahipleneceğiniz veya sahipli olan engelli can dostlarımızı yaşamları boyunca ücretsiz tedavi edecek, kısırlaştırma masraflarını karşılayacağız. Biz İzmir'de yaşamı tüm canlılarla paylaşıyoruz."

Etiketler :
HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.