Başkan Türkmen çocuklarla buluştu

Başkan Türkmen çocuklarla buluştu

Kemalpaşa Belediye Başkanı Mehmet Türkmen, geçtiğimiz günlerde futbol sahası talebiyle belediyeye ziyaret gerçekleştiren minikler ile buluştu.

Mehmet Akif Ersoy Mahallesi’nde futbol oynayacak alanı olmayan çocuklar, grup halinde belediyeyi ziyaret ederek taleplerini dile getirdiler. Ziyaretin ardından yerinde inceleme için miniklere söz veren Türkmen, verdiği sözü tutarak Hakan Çelik Parkı’nda çocuklar ile bir araya geldi. Mahallenin fiziki şartlarını yerinde inceledi.

kgvbvh.jpg

"ÇOCUKLARA POZİTİF AYRIMCILIK"

Top oynadıkları alanda inceleme yapıp çocuklarla bir araya gelen Başkan Türkmen yaptığı açıklamada; "Bugün Mehmet Akif Ersoy Mahallemizdeyiz. Burada evlatlarımız top oynayabilecekleri bir alan olmadığı yönünde bizlere talepte bulundular. Ben de çocuklarımızı ve mahalle sakinlerimizi ziyaret ederek konuyu yerinde değerlendirmek için geldim. Mutlaka çocuklarımızın iyi şartlarda spor yapabilecekleri, enerjilerini rahatlıkla atabilecekleri alanları ilçemize kazandıracağız. Önümüzdeki beş yıl boyunca kadınlara, gençlere ve çocuklara pozitif ayrımcılık olacak. Ben de küçükken sokak arasında top oynadım ama tesis yapılınca güzel oluyor tabii ki. Hem ailelerin gözü arkada kalmıyor. Korunaklı bir alan oluyor. Biz bu alanları Kemalpaşa’mıza kazandıracağız. Çocuklarımızın futbol topu, forma gibi diğer taleplerini en kısa zamanda yerine getireceğiz. Futbol sahası için görevli arkadaşlarımız gerekli teknik incelemeleri gerçekleştirecek’’ ifadelerine yer verdi.

kjhvdff.jpg

Etiketler :
HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.