Başkan Uğur Demirezen, hemşehrilerine teşekkür etti

Başkan Uğur Demirezen, hemşehrilerine teşekkür etti

Bayındır Belediyesi tarafından Kahramanmaraş merkezli depremin ardından yapılan yardım çağrısı Bayındırlılardan büyük destek gördü.

Depremzede yurttaşlar için yapılan çağrılara destek veren Bayındırlılar, battaniyeden kışlık kıyafete, hijyen ürünlerinden ısıtıcıya, konteynırdan odun-kömüre ve gıdaya birçok ihtiyaç malzemesini depremzedelere ulaştırmak üzere Bayındır Belediyesi tarafından Kapalı Spor Salonu’nda oluşturulan yardım merkezine getirdi.

whatsapp-image-2023-02-25-at-16-37-31.jpeg

Depremin ardından bölgeye ekip ve araç desteği de gönderen Bayındır Belediyesi diğer yandan depremzede vatandaşların ihtiyaçlarını karşılamak için harekete geçti. Bu kapsamda Bayındır Belediyesi ve Bayındır Kaymakamlığı tarafından ihtiyaç sahiplerine malzeme yardımı kampanyası başlatıldı. İlçede toplanan yardımlar, İzmir Valiliği koordinesinde deprem bölgesine ulaştırıldı. Bayındır’ın dağlık mahallelerinde köylüler tarafından Orman İşletme Müdürlüğü kontrolünde kesine odunlar da deprem bölgesine ilk günlerden itibaren tırlarla yollandı.

whatsapp-image-2023-02-25-at-16-37-34.jpeg

Gösterdikleri dayanışma için Bayındırlılara teşekkür eden Bayındır Belediye Başkanı Uğur Demirezen “Kahramanmaraş merkezli ve 10 ilimizi etkileyen deprem nedeniyle Bayındırımızda başlatmış olduğumuz yardım kampanyasına gösterilen ilgiden dolayı tüm hemşehrilerime teşekkür ederim. Bu yardımları tüm Bayındırlıların desteği ile tüm ekiplerimizle birlikte organize edip, tırlarla afet bölgesine ulaştırdık. İnşallah bu yardımlarla, deprem bölgesindeki vatandaşlarımızın yaraları bir nebze de olsa sarılmış olur.” dedi.

whatsapp-image-2023-02-25-at-16-37-34-1.jpeg

Etiketler :
HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.