Başkan Uğurlu, tatilini vatandaşlarla geçiriyor

Başkan Uğurlu, tatilini vatandaşlarla geçiriyor

Kemalpaşa Belediye Başkanı Arif Uğurlu, Kurban Bayramı tatilini halkla bir arada geçiriyor.

Kurban Bayramı tatili dolayısıyla 26 Ağustos Cumartesi günü başlayıp 5 Eylül Salı gününe kadar resmi tatil olmasına rağmen, il dışı ve yurt dışına tatil yapmayı tercih etmeyen Kemalpaşa Belediye Başkanı Arif Uğurlu, gerek hafta sonları gerekse hafta içi sürekli olarak vatandaşlarla bir araya geliyor.


Hafta sonları ilçede yapılan düğünlerin neredeyse tamamına katılan Uğurlu hafta için ise mahalleleri ziyaret ederek vatandaşlarla bir araya geliyor. ilçeye bağlı Yukarıkızılca, Armutlu, Yiğitler ve Kamberler mahallesini ziyaret ederek vatandaşlarla bir araya gelen Kemalpaşa Belediye Başkanı Arif Uğurlu, ziyaretleri esnasında kendisine gösterilen yoğun ilgi ve alakayı ise karşılıksız bırakmıyor. Çocuklara oyuncak dağıtan başkan Uğurlu, kadınların da toplumsal isteklerini not aldırıp uygun görülmesi halinde yapılması talimatını veriyor.


Uğurlu'nun tatili halkla birlikte geçirmesinden duydukları memnuniyeti dile getiren vatandaşlar, "Bayram tatili olmasına rağmen, belediye başkanı ekibi ile birlikte kapımıza kadar gelip halimizi hatırımızı soruyor. Bizler bu duruma çok memnun oluyoruz. Siyasi görüş ayırt etmeksizin herkesle kucaklaşıyor. yapamayacağı bir şey için hiçbir zaman söz vermiyor. Yetki alanında olan hizmetler için önce inceleme yaptırıyor sonra hizmet yapılması için talimat veriyor. Böyle bir belediye başkanımız olduğu için mutluyuz"  diye konuştular.


Belediye Başkanı Arif Uğurlu ise, vatandaşlarla geçirdiği günlerin en güzel günler olduğunu belirterek, "Biz Sayın Cumhurbaşkanımız ve Başbakanımızdan almış olduğumuz siyaset terbiyesi ile halkımıza hizmet ediyoruz. Amacımız Avrupa'nın köylerini gezip imrenmek değil, Kemalpaşa'nın köylerini, mahallelerine Avrupa standartlarına getirmektir. Onun için hem halkımızla birlikte oluyoruz hem de eksikleri yerinde tespit ediyoruz. Buda bizleri mutlu ediyor. Biz vatandaşlarımızı makamımıza kadar yormayıp ayaklarına gidiyoruz. Onların sıkıntılarını yerinde görüp dinliyoruz. Bizim için en iyi tatil vatandaşlarımızla geçirdiğimiz zaman dilimidir" diye konuştu.

Etiketler :
HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.