BAŞKAN UĞURLU’DAN ANLAMLI DAVRANIŞ

BAŞKAN UĞURLU’DAN ANLAMLI DAVRANIŞ

Kemalpaşa Belediye Başkanı Arif Uğurlu, Kemalpaşa Kütahyalılar Derneği tarafından düzenlenen Geleneksel Tarhana Festivaline katıldı.

Kemalpaşa’da Kütahyalılar Derneği tarafından Tarhana Festivali düzenlendi. Dere mesire alanında düzenlenen festivale İlçe Kaymakamı Kemal Kızılkaya, Belediye Başkanı Arif Uğurlu, Eski Geziz Belediye Başkanı Ercan Şimşek, Altıntaş Belediye Başkanı Ferit Karabulut, davetliler ve vatandaşlar katıldı.

Festivalde 15 Temmuz’da kahramanlık örneği sergileyip darbenin seyrini değiştirerek şehit olan Ömer Halis Demir’in resminin bulunduğu tabloyu alarak Kütahya Altıntaş Belediye Başkanı Ferit Karabulut’a hediye eden Kemalpaşa Belediye Başkanı Arif Uğurlu, 15 Temmuz’da Türk milletinin Laz’ıyla, Kürd’üyle, Çerkez’iyle bir olduğunu vurguladı. Uğurlu, “Bu anlamlı tabloyu Kemalpaşa Belediyesi olarak biz alıp Altıntaş Belediye Başkanımız Ferit Karabulut beyefendiye hediye ediyoruz. Gelirini de Kemalpaşa’da Kütahyalılar Derneği veriyoruz. Bu tablonun bizim nazarımızda maddi değerine paha biçilmez. 15 Temmuz’da kimileri tankların önene yatarken Ömer Halis Demir’lerde aldığı emri gözünü bile kırpmadan uygulayıp vatanı ve milleti için şehit olmuştur. Bizlere de Ömer Halis Demir’lerin aziz hatıralarını yaşatmak düşer” dedi.Başkan Uğurlu, yaptığı konuşmanın ardından tabloyu Altıntaş Belediye Başkanı Ferit Karabulut’a hediye etti.

 

Etiketler :
HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.