BAŞKAN UĞURLU’YA MUHALEFET TEŞEKKÜRÜ

BAŞKAN UĞURLU’YA MUHALEFET TEŞEKKÜRÜ

Kemalpaşa Belediyesi Nisan ayı Meclis toplantısı gerçekleştirildi.

 

Toplantıya katılan Cumhuriyet Halk Partisi (CHP) Belediye Meclis Üyeleri ile Milliyetçi Hareket Partisi (MHP) Belediye Meclis Üyeleri, 2016 yılı faaliyet raporundan dolayı Belediye Başkanı Arif Uğurlu’ya teşekkür ettiler.

Kemalpaşa Belediyesi 2016 yılı faaliyet raporu Nisan ayı meclis toplantısında oylamaya sunuldu. Faaliyet raporu oy birliği ile kabul edilirken, CHP gurubu adına söz alan Meclis Üyesi Ayhan Gökdemir, MHP gurubu adına söz alan Meclis Üyesi Canip Bulut ile AK Parti adına ise Macit Şimşek faaliyet raporunda bulunan çalışmalardan dolayı başkan Uğurlu’ya teşekkür ettiler. Meclis Üyelerinin teşekkür konuşmasının ardından açıklamalarda bulunan Belediye Başkanı Uğurlu, Kemalpaşa Belediyesi olarak hem belediye meclis üyeleri ile hem de birim müdürleri ile uyum içerisinde çalıştıklarını kaydetti. Birlikteliğin sonucunda ilçeye güzel hizmetler kazandırdıklarını dile getiren Uğurlu konuşmasında şu ifadelere yer verdi:

“2016 yılında yapmış olduğumuz çalışmalarla ilgili başta meclisimiz olmak üzere kamuoyuna bilgi vermek adına bir faaliyet raporu hazırladık. Meclis üyesi arkadaşlarımız faaliyet raporumuzu inceleyip, bize teşekkür ettiler. Bu durum muhalefetin olduğu belediyelerde pek fazla söz konusu olan bir durum değildir. Ancak biz iktidar ve muhalefet diye bir ayrım gözetmeksizin ilçemize hizmet ediyoruz. Burada bulunan arkadaşlarım benimle birlikte seçilen arkadaşlardır. Bu belediyeyi nasıl aldığımızı da bugün geldiğimiz noktayı da çok iyi biliyorlar. Bizlerin de eksikleri yanlışları muhakkak vardır. Önemli olan bu eksik ve yanlışları görüp tekrar etmemektir. İnşallah bugüne kadar olduğu gibi bundan sonra da böyle uyum ve birliktelik içerisinde ilçemize hizmet etmeye devam edeceğiz.”

Başkan Uğurlu’nun konuşmasının ardından gündem maddelerine geçildi. Gündem maddelerinin okunup oylamaya sunulması ve dilek temennilerin ardından meclis toplantısı sona erdi.

Etiketler :
HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.