Başkan Ülkü’den Kurban Bayramı mesajı

Başkan Ülkü’den Kurban Bayramı mesajı

Müstakil Sanayici ve İşadamları Derneği (MÜSİAD) İzmir Başkanı Ümit Ülkü, idrak edeceğimiz Kurban Bayramı dolayısıyla bir kutlama mesajı yayınladı.

MÜSİAD İzmir Başkanı Ümit Ülkü’nün açıklaması şöyle: “Allah’ın izniyle ve lütfuyla bir mübarek Kurban Bayramı’na daha kavuştuk. Bayramlar, sevinçlerin büyütüldüğü ender zamanlardır. Her bayram olduğu gibi bu Kurban Bayramında da sevinçleri dünya çapında büyütmeli, hüzünleri paylaşmalıyız. Sıla-ı Rahim yaparak, aile ve akrabalarımızın gönüllerini almalı, her yıl gelip geçen sıradan bir tatil günü değil, insanî ve İslamî güzelliklerin birlikte yaşandığı, birlik, beraberlik, sevgi ve saygının en güzel örneklerinin sergilendiği, toplumun bütün kesimlerinin birbiriyle kaynaştığı paylaşma ve dayanışma günleri olarak idrak etmeliyiz.

 

Bu duygu ve düşüncelerle, ülkemizin ve İslâm Âleminin mübarek Kurban Bayramlarını en içten duygularla tebrik ediyorum. Bayramın ülkemizde güven ve huzur ortamının kalıcı hale gelmesine, son yıllarda bayramlara hep buruk giren İslam dünyasında barış, huzur ve güven ortamının yeniden tesis edilmesine; insanlığın barış, huzur ve adaletine vesile olmasını Yüce Allahtan niyaz ediyorum” dedi.

 

Frene değil, kurallara güvenelim

 

Açıklamasının sonunda önemli bir hatırlatmada bulunan MÜSİAD İzmir Başkanı ve Milli Pilot Ümit Ülkü, “Yaşanan trafik kazaları bayramların sevincini hüzne dönüştürüyor; millet olarak hepimizin yüreğini burkuyor. Bu kazalarda nice insanımız, nice kardeşimiz can veriyor. Nice aileler yok oluyor. Nice ümitler, nice istikballer sönüyor. Bu noktada trafik kurallarına uymaya, sabırlı ve dikkatli davranmaya, birbirimizin hak ve hukukuna saygılı olmaya davet ediyorum. Geliniz! Hem kendimizin, hem de kardeşlerimizin güvenliği için frene değil, kurallara güvenelim” dedi.

Etiketler :
HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.