Başkan Ümit Uysal’a hizmet teşekkürü

Başkan Ümit Uysal’a hizmet teşekkürü

Memurevleri Mahalle Muhtarı Muhammet Bıcıoğlu, Muratpaşa muhtarlarının dayanışma yemeğinde, Belediye Başkanı Ümit Uysal’a 21 yılın ardından cadde ve sokakları asfaltlanan, muhtar evi bir spor salonu yapılan mahallesi için teşekkürlerini iletti.

Muratpaşa’nın 56 mahallesinden muhtarlar ve azaları düzenlenen birlik, beraberlik ve dayanışma yemeğinde biraraya geldi. Yemeğe, muhtarların yanı sıra Muratpaşa Kaymakamı Sedat Sırrı Arısoy, Belediye Başkanı Ümit Uysal, İl Emniyet Müdür Yardımcısı Sinan Demir, Antalya Muhtarlar Derneği Başkanı Nazif Alp, Muhtarlar Federasyonu Antalya Şube Başkanı Mustafa Yılmaz ve Muratpaşa Muhtarlar Derneği Başkanı Ahmet Akcan da katıldı. 
 

21 YILDAN SONRA
 

Memurevleri Muhtarı Bıcıoğlu, gecede yaptığı konuşmada, Ümit Uysal’ın belediye başkanlığıyla birlikte mahallesinde önemli hizmetlerin birer birer hayata geçtiğini söyledi. 21 yıl aranın ardından Memurevleri’nin sıcak asfaltla tanıştığını kaydeden Bıcıoğlu, “Bunun yanı sıra Namık Kemal Ortaokulu bahçesine bir spor salonu ve muhtar evi bu dönem içinde mahallemize yapıldı. Kendilerine, mahalle sakinleri adına çok teşekkür ediyorum” diye konuştu.


KENTİN İHTİYAÇLARI 


Başkan Uysal, kentin ve insanların ihtiyaçlarına dayalı belediyecilik anlayışını, yerel yönetim tarzını tüm kurumlarıyla yerleştirmek için çalıştıklarını söyledi. Bu çerçevede yapılan çalışmaların toplumda karşılık bulduğunu belirten Başkan Uysal, “Bu tip organizasyonlar da bizi bu yolda devam etmemiz konusunda daha da motive ediyor. Asıl ben teşekkür ediyorum” dedi. 


Bıcıoğlu, konuşmaların ardından çalışmalarından dolayı Başkan Uysal’a çiçek takdim etti. 
 

Etiketler :
HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.