Başkan Ümit Uysal'dan davet

Başkan Ümit Uysal'dan davet

CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu’nun katılımıyla gerçekleştirilecek Ziya Gökalp Kent Parkı’nda gerçekleştirilecek toplu açılış ve temel atma törenine tüm Antalyalıları davet etti.

 

Muratpaşa Belediye Başkanı Ümit Uysal, cumartesi saat 13.30’de CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu’nun katılımıyla gerçekleştirilecek Ziya Gökalp Kent Parkı’nda gerçekleştirilecek toplu açılış ve temel atma törenine tüm Antalyalıları davet etti.

Başkan Uysal, Muratpaşa’da yaşam standartlarının azimli ve sabırlı çalışma sonucu aşama aşama yükseldiğini söyledi. Muratpaşa sakinleri bir yanda komşulaşıp kardeşleşirken ilçenin fiziki mekanlarının da iyileştiğini aktaran Başkan Uysal, “Bütün özel günlerimizde beraberiz. Bütün insanlarımızı benimsiyor, olduğu gibi kabul ediyoruz. Her yere hizmet etmekten onur duyuyoruz” diye konuştu.  

Başkan Uysal, bu anlayışla yapımı tamamlanan ve aralarında 35 bin 500 metrekare genişliğe sahip Ziya Gökalp Kent Parkı’nın da bulunduğu 9 çalışmanın CHP Lideri Kemal Kılıçdaroğlu’nun katılacağı törenle resmen hizmete açılacağını söyledi. Başkan Uysal, açılışı gerçekleştirilecek projelerle ilgili şu bilgileri verdi:

“Ziya Gökalp Kent Parkı, eskiden Fener Parkı olarak bilinen alandı. Burası uzun yıllar kamu kullanımına elverişsiz bir şekilde hayatiyetini sürdürüyordu. Şu anda müthiş bir park oldu. Bütün vatandaşlarımıza açık bir park. Erdal İnönü Kent Parkı’ndan sonra kıyıdaki ikinci büyük parkımız olacak. Bununla birlikte birlikte Kızılarık, Etiler, Altındağ, Cumhuriyet, Meydankavağı Mahalleleri’nde 12 bin 20 metrekare genişliğe sahip 5 yeni parkın da açılışını gerçekleştireceğiz. 75’inci Yıl Cumhuriyet Anadolu Lisemiz’in avlusuna bir spor salonu daha yaptık. Bu gerçekleştirdiğimiz 8’nci spor tesisi yatırımımız. Memurevleri Mahallemizde Eğitim ve Bilgi Merkezlerimizin 3’üncüsünü yine bu törende açacağız. Doğuyaka Mahallemizde Aile Sağlığı Merkezi’ni bitirdik. Hizmete girdi. Onun da açılışını bugün kapsamına aldık.”

Toplu açılışlarla birlikte Yeşilbahçe Mahallesi Kapalı Pazar yeri inşaatının da temelinin atılacağını aktaran Başkan Uysal, “Bütün Antalya’mıza, Muratpaşa’mıza, komşularımıza hayırlı olsun. Hepsini yarın ki açılış törenimize bekliyoruz” dedi.

Etiketler :
HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.