Başkan Ünal Işık: Fedakârca görev yapan hemşirelerimizi kutluyorum!

Başkan Ünal Işık: Fedakârca görev yapan hemşirelerimizi kutluyorum!

Gaziemir Belediye Başkanı Ünal Işık, Hemşirelik Haftası nedeniyle sağlık çalışanlarıyla bir araya geldi. Başkan Işık, “Fedakârca görev yapan hemşirelerimizi kutluyorum!” dedi.

MEDYA EGE – Gaziemir Belediye Başkanı Ünal Işık, Gaziemir Belediyesi Sağlık İşleri Müdürlüğü’nde görev yapan hemşire personelleriyle bir araya gelerek Hemşirelik Haftası’nı kutladı. Sağlık çalışanlarının önemine ve zor çalışma koşullarına vurgu yapan Başkan Işık, ziyaretine ilişkin sosyal medya hesabı üzerinden paylaşımda bulunarak, “Belediyemizin Sağlık İşleri Müdürlüğü’nde görev yapan hemşire personellerimizle, Hemşirelik Haftası’nı kutladık. Gece gündüz demeden, zorlu koşullarda fedakârca görev yapan hemşirelerimizin Hemşirelik Haftası’nı kutluyorum. Özveriyle ve sevgiyle hizmet verdiğiniz için minnettarız” notunu düştü.

1-001.jpeg

Başkan Işık, ardından seçim döneminde evlerine konuk olan Ayaz’ı makamında ağırladı. O anlar ilişkin sosyal medya hesabı üzerinden paylaşımda bulunan Işık, “Seçim döneminde evlerine konuk olduğum Ayaz'ın, iadeiziyaretiyle yeni haftaya harika bir başlangıç yaptık. Çizdiği resim ve güzel dilekleri için Ayaz ve ailesine teşekkür ediyorum. İyi ki varsınız” notunu düştü.

2-001.jpeg

Işık, aynı zamanda Cumhuriyet Halk Partisi Yüksek Disiplin Kurulu Üyesi Ekincan Aksoy ve İzmir Burdurlular Derneği Başkanı Refik Kaya ve dernek yönetimini makamında ağırladı.

3.jpeg

4.jpeg

Etiketler :
HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.