Başkan Ünal Işık: Geleceğimiz çocuklara ve gençlere emanet

Başkan Ünal Işık: Geleceğimiz çocuklara ve gençlere emanet

Gaziemir Kapalı Spor Salonu'nda gerçekleştirilen Halk Oyunları İzmir İl Yarışması'na katılan Gaziemir Belediye Başkanı Ünal Işık, "Çocuklar ve gençler bize, toplumsal barışımız ve geleceğimiz onlara emanet" ifadelerini kullandı.

MEDYA EGE - Gaziemir Belediye Başkanı Ünal Işık, Türkiye Halk Oyunları Federasyonu (THOF) ile Gençlik ve Spor İzmir İl Müdürlüğü işbirliğinde Gaziemir Kapalı Spor Salonu'nda gerçekleştirilen Halk Oyunları İzmir İl Yarışması'na katıldı.

gliqvkxw4aae5rb.jpg

Sahne performanslarının ardından yarışmaya katılan çocuklarla sohbet eden Başkan Işık, sosyal medya hesabından etkinliğe ilişkin paylaşımda bulunarak, "Kimliğimizin, kültürel zenginliğimizin en değerleri unsurlarından olan halk oyunlarının en güzel örneklerini gördük. Sahnede yetenekleriyle bizi büyüleyen gençler ve büyüklerinin izinden yürürken kendilerini ayakta alkışlatan çocuklar vardı. Çocuklar ve gençler bize, toplumsal barışımız ve geleceğimiz onlara emanet..." dedi.

Işık, THOF İl Temsilcisi Ertürk Arslan, Başkan Danışmanı Ali Aslantaş, Gaziemir Gençlik ve Spor İlçe Müdürü Mehmet Uzun'a ve etkinlikte emeği geçen herkese teşekkür etti.

gliqvs9x0aasglu.jpg

Etiketler :
HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.