Başkan Uygur'dan ilk açıklama geldi

Başkan Uygur'dan ilk açıklama geldi

İstanbul Büyükşehir Belediye Başkanı İmamoğlu için hafta içi İstanbul’a giden ve Ataşehir’de görevli olan Torbalı Belediye Başkanı İsmail Uygur’dan ilk açıklama geldi.

Resmi olmayan sonuçlara göre İstanbul Büyükşehir Belediye Başkanı seçilen Ekrem İmamoğlu coşkusu Torbalı’da da yaşanıyor. 750 bini aşkın bir farkla tekrarlanan seçimi bir kez daha kazanan İmamoğlu için hafta içi İstanbul’a giden ve Ataşehir’de görevli olan Torbalı Belediye Başkanı İsmail Uygur’dan ilk açıklama geldi.

whatsapp-image-2019-06-23-at-20.45.15.jpeg

Ataşehir’den açıklama yapan Başkan Uygur, “Adalet yerini buldu. Sadece İstanbul değil tüm Türkiye, İstanbul Büyükşehir Belediye Başkanımız Ekrem İmamoğlu’na sahip çıktı. İstanbul, Türkiye’mize hayırlı olsun. Halkın kararına saygı gösterilmeyip tekrarlanan seçimlerde Ataköy’de görev aldık. Burada daha önce benzeri yaşanılmamış bir kenetlenmeye şahit olduk. CHP tarihinde İstanbul’da almadığı oyu aldı. Türkiye’nin en çok ihtiyaç duyduğu sevgi, barış ve hoşgörü tavrını benimseyen İmamoğlu bir kez daha halkın iradesiyle İstanbul’un belediye başkanıdır. Her şey çok güzel oldu ve bundan sonra Türkiye için de her şey çok güzel olacak. Bizlere Torbalı’dan mesaj atan iyi dileklerini ileterek desteklerini söyleyen Torbalı hemşerilerime İzmir’e ve ülkemize hayırlı olsun” ifadelerine yer verdi. Öte yandan Uygur “Bu akşam saat 21.00’da meydanda gerçekleşecek olan kutlamalara herkesin katılmasını istiyorum” dedi.

++-014.jpg

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.