Başkan Uysal, çizgiyi belirledi

Başkan Uysal, çizgiyi belirledi

Muratpaşa Belediye Başkanı Ümit Uysal, partisinin Gençlik Mahallesi temsilciliğinin açılışına katıldı

Muratpaşa Belediye Başkanı Ümit Uysal, “Vatandaşın menfaatini esas alan, ihtiyaçlarının bir listesini yapan ve vatandaşın vergisini o listeye harcayan anlayış; sosyal demokrat belediyecilik anlayışıdır. CHP’nin anlayışıdır, cumhuriyetçi, Atatürkçü anlayıştır” diye konuştu. 


Başkan Uysal, partisinin Gençlik Mahallesi temsilciliğinin açılışına katıldı. İl Başkanı Ahmet Kumbul, Muratpaşa İlçe Başkanı Hasan Şahin, CHP Antalya Milletvekili Devrim Kök, Konyaaltı Belediye Başkanı Muhittin Böcek ve çok sayıda partilinin katıldığı açılıştı Başkan Uysal, yeril yönetimlerde iki anlayışın bugün Türkiye’de var olduğunu söyledi. 


Vatandaşın menfaatini esas alan, ihtiyaçlarının bir listesini yapan ve vatandaşın vergisini o listeye harcayan anlayışın sosyal demokrat belediyecilik anlayışı olduğunu belirten Başkan Uysal, “Bu CHP’nin anlayışıdır, cumhuriyetçi, Atatürkçü anlayıştır” dedi. 


Bunun karşısında şehrin ihtiyaçları üzerinden değil boş arazilerine, o bittiği zaman denizlerine, ormanlarına nehirlerine yaş-işlet ihaleleri gözünden bakan bir rantçı anlayışın yer aldığının altını çizen Başkan Uysal, “Bu vatandaşın yararına olmayan belediyeciliktir. CHP’li belediyeler olarak bizler, cumhuriyetin kuruluşundan bugüne, hepimiz birinci örneği sergiledik, sergilemeye de devam edeceğiz” şeklinde konuştu. 
Konuşmaların ardından, CHP Gençlik Mahalle Temsilciliği açılışı gerçekleştirildi.  

Etiketler :
HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.