Başkan Uysal gençlerle bir araya geldi

Başkan Uysal gençlerle bir araya geldi

Muratpaşa Belediye Başkanı Ümit Uysal, Antalya Mesleki ve Teknik Anadolu Lisesi’nde gençlerle buluşmasında “İlim irfan sizlerin elinde ürüne dönüşüyor. İnsanların hayatını kolaylaştıran insanlığa makinelere, araçlara, teçhizata dönüşüyor” dedi.

Başkan Uysal ve Başkan Yardımcısı İbrahim Cephaneci, Antalya Mesleki ve Teknik Anadolu Lisesi Mezunlar Derneği’nin davetlisi olarak okulda yeni haftanın açılışına katıldı. 


Öğrencilerle birlikte sıraya girip İstiklal Marşı’nı okuyan Başkan Uysal, törende yaptığı konuşmada, mesleki ve teknik liselerin Türkiye’de eğitim sistemi içinde en büyük paya sahip olması gereken okullar olduğunu söyledi. Başkan Uysal, “İlim irfan sizlerin elinde ürüne dönüşüyor. Sizin ellerinizde insanların hayatını kolaylaştıran insanlığa makinelere, araçlara, teçhizata dönüşüyor. Türkiye’de en yaygın okulların sizin okulunuz gibi olan okullar olması gerekiyor” diye konuştu. 


Konuşmasının ardından Başkan Uysal’a Dernek Başkanı Orhan Yüksel, günün anısına Gazi Mustafa Kemal Atatürk’ün “Sanayileşmek en büyük milli davalarımız arasında yer almaktadır” sözünün yazılı olduğu okul fotoğrafı hediye etti. 
 

Etiketler :
HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.