Başkan Uysal’dan 30 Ağustos Zafer Bayramı Mesajı

Başkan Uysal’dan 30 Ağustos Zafer Bayramı Mesajı

Muratpaşa Belediye Başkanı Ümit Uysal, 30 Ağustos 1922’de Gazi Mustafa Kemal Atatürk önderliğinde bir milletin bir daha var olmama tehlikesini aştığını belirtti.

Muratpaşa Belediye Başkanı Ümit Uysal, “Varlığımıza emek veren bütün şehitlerimizin ruhu şad olsun. Milletimizin bayramı kutlu olsun” dedi.


Başkan Uysal, Büyük Zafer’in 96’ncı yıldönümünün kutlanacağı 30 Ağustos Zafer Bayramı dolayısıyla açıklama yaptı. Başkan Uysal, açıklamasında şunları söyledi:


“Ulusa sahip olmak, kendi vatanında yaşamak, dünyada her insanın sahip olduğu bir şans değildir. Bizler, Anadolu’da özgürce kendi vatanımızda, kendi bayrağımızın altında yaşıyoruz. Buna emek verenler var. Buna canıyla, kanıyla katkı vermiş olanlar var. 30 Ağustos 1922’de milletimiz, bütün insanlarımız topyekun tarih sahnesinde silinme, yok edilme, bir daha var olmama tehlikesini aşmışlardır. Gazi Mustafa Kemal Atatürk ‘ün önderliğinde ‘Biz buradayız demişler ve Akdeniz’e yürümüşlerdir.  30 Ağustos bunun yıl dönümüdür. Rutin bir tarih değildir. Varlığımıza emek veren bütün şehitlerimizin ruhu şad olsun. Milletimizin bayramı kutlu olsun.”


Türkiye’nin en kitlesel bayram kutlamalarını gerçekleştiren Muratpaşa Belediyesi’nin 30 Ağustos Zafer Bayramı’nı Göksel konseriyle kutlayacağını da sözlerine ekleyen Başkan Uysal, tüm Antalyalıları saat 20.00’de başlayacak konser için Cumhuriyet Meydanı’nda buluşmaya davet etti.

Etiketler :
HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.