Başkan ve Başkan Adayı Ceritoğlu Sengel'den duyarlı çağrı!

Başkan ve Başkan Adayı Ceritoğlu Sengel'den duyarlı çağrı!

Efes Selçuk Belediye Başkanlığı’na yeniden aday gösterilen Başkan Filiz Ceritoğlu Sengel, sosyal medya hesabından hem teşekkür, hem başarı, hem de duyarlı olma çağrısında bulundu.

MEDYA EGE - Cumhuriyet Halk Partisi (CHP) Genel Merkezi’nde dün gece geç saatlere kadar süren Parti Meclisi’nde İzmir Büyükşehir Belediye Başkan Adayı, ilçe belediye başkan adaylarının isimleri çıktı. Karşıyaka Belediye Başkanı Cemil Tugay, Büyükşehir Belediye Başkan Adayı olarak açıklanırken, bir çok ilçede mevcut belediye başkanlarının yerine yeni belediye başkan adaylarının isimleri çıktı.

Efes Selçuk Belediye Başkanı Filiz Ceritoğlu Sengel, yeniden aday gösterilmesinden sonra, hem teşekkür, hem başarı, hem de duyarlı olma konusunda sosyal medya hesabından bir paylaşımda bulundu.

gfcgf4vwoaalkfg.jpg

Başkan Sengel’in paylaşımı şu şekilde:

"Siyaset gerçekten zor iş; Bir defa ‘bende varım’ demek cesaret işi, ‘ben yapabilirim’ demekte… Ya da karar vericiler tarafından fark edilebilmek… Yaptıklarının görünürlüğünü sağlamak ve kişiliğini koruyabilmek. Karar vericiler içinde aynı zorluklar geçerli, tüm denklemleri düşünmek ve daha ilerisi için, bayrak yarışını soluksuz daha ilerisine taşımak için çabalamakta öyle… Bu noktada şahsımı Efes Selçuk Belediye Başkan Adayı olarak belirleyen ve her daim yanımda olan ve güvenen başta Cumhuriyet Halk Partisi Genel Başkanımız Sayın Özgür Özel'e, Merkez Yönetim Kurulumuza ve PM üyelerimize teşekkür ederim. Ayrıca Güzel İzmir’imin güzel kalpli insanları için her türlü zorluğa rağmen son 5 yıldır mücadele eden İzmir Büyükşehir Belediye Başkanımız Sn. Tunç Soyer başta olmak üzere; tüm mevkidaşlarıma yokuşları çıkarken omuz omuza olduğumuz için emekleri ve varlıkları için bir İzmirli olarak şükranlarımı sunuyorum. Aday adayı olan ‘bende varım, zorlukları göğüslemeye’ diyen tüm arkadaşlarımıza; siyasetin çok uzun soluklu olduğunu ve kararlılıktan vazgeçmemek gerektiğini ifade etmek isterim. Ve başta İzmir Büyükşehir Belediye Başkan adayımız olarak belirlenen, Cumhuriyetimizin ve Başkomutanımız Gazi Mustafa Kemal Atatürk’ün neferi olan İzmir’imiz için hazır olduğuna emin olduğum Cemil Tugay'a başarılar diler; güzel İzmir’imize hayırlı olmasını temenni ederim. İlçe Belediye Başkan adayı olarak belirlenen tüm arkadaşlarımın yollarının açık olmasını diliyorum. 1 Nisan sabahında İzmir’imizin tüm dağlarındaki çiçekler yeniden filizlenecek Çünkü İzmirim asla vazgeçmez!"

sengel.jpg

Etiketler :
HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.