Başkan ve Başkan Adayı Kırgöz: Dikilimiz'e doğal gazı biz getirdik!

Başkan ve Başkan Adayı Kırgöz: Dikilimiz'e doğal gazı biz getirdik!

Seçim çalışmalarına ev ziyaretleri ile devam eden Dikili Belediye Başkanı ve Başkan Adayı ziyaretlerinde yaptığı açıklamada, "Dikilimiz'e birçok hizmet sunduk, bunların içinde doğal gaz da var. Doğal gazı Dikilimiz'e getiren biz olduk" dedi.

31 Mart Yerel Seçim çalışmalarını aralıksız sürdüren Cumhuriyet Halk Partisi’nin (CHP) tekrar aday gösterdiği Dikili’nin mevcut Belediye Başkanı Adil Kırgöz, Gazipaşa Mahallesi 39 Sokak’ta ev ziyareti gerçekleştirerek geçmiş dönemlerde Dikili Belediye Başkanlığı görevinde bulunmuş Çetin Sinecener’in konuğu oldu.

5.jpeg

Dikili ilçe merkezi Yaşam Sokağı’nda bulunan Seçim Koordinasyon Merkezi’nde buluşup Belediye Meclis Üyesi Adayları, CHP Dikili İlçe Yönetimi, parti üyeleri ve destek veren coşkulu kalabalıkla birlikte yürüyerek ev ziyaretine giden Başkan Kırgöz, yol boyunca Dikili halkının sevgi gösterileriyle karşılaştı.

3.jpeg

BAŞKAN KIRGÖZ’DEN DOĞAL GAZ MÜJDESİ

Ziyaret sonrası Gazipaşa Mahallesi sakinlerine seslenen Dikili Belediye Başkanı Adil Kırgöz şu ifadelerde bulundu; “Seçim çalışmalarımız her geçen gün bir kartopu gibi büyüyerek devam ediyor. Dikili’mizin her mahallesine ulaşıyor, ev ziyaretleri gerçekleştiriyoruz. Bugün, 1977-1980 yılları arasında Dikili’mize hizmetleri olan değerli büyüğümüz Çetin Sinecener’in konuğu olduk. Çayını içtik. Gazipaşa Mahallemize bir müjdemiz var. Dikilimiz'e birçok hizmet sunduk, bunların içinde doğal gaz da var. Doğal gazı Dikilimiz'e getiren biz olduk. Mutluyuz, gururluyuz. Birinci ve ikinci etap çalışmaları tamamlandı. Dikili’mizde şu ana kadar 5.000 konut abonemiz doğal gazla ısınıyor. 3. Etap çalışmaları Gazipaşa Mahallemizde başlayacak. Doğal gaz çalışmalarımız etap etap devam ediyor. Yeni dönemde tüm kent merkezini doğal gaz ile ısıtıyor olacağız.”

2.jpeg

Etiketler :
HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.